Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18990
24.07.2012

Fulls Informatius FCPPFull Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

Full Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012


Hcp 1 guanya i Franciac lidera

 

Els dies 21 i 22 de juliol es va celebrar la cinquena prova del Campionat de Catalunya per Equips, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Entre totes les divisions i zones es va jugar a 9 seus diferents d’arreu del país i van participar-hi més de 1200 jugadors i jugadores.

Els equips de la màxima categoria van jugar al Pitch & Putt Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres). La prova la va guanyar l’equip local HCP1 Joyeria Agustín, amb un gran resultat de 17 cops sota par, seguits de l’equip P&P Gualta amb 14 cops sota par i en tercera posició l’equip P&P Can Rafel amb 11 sota par. Encapçala la classificació general, l’equip del P&P Franciac amb 364 punts, seguit de l’equip Sant Cebrià Blanc amb 344 i a la tercera posició el P&P Gualta amb 324. Quan falta només una prova, aquests tres equips són els que tenen més possibilitats, en dependre d’ells mateixos,  per a guanyar el títol que es decidirà al camp de Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú.

El millor jugador individual de la prova va ser el Fernando Cano (P&P Gualta) que va fer 49 cops. En Fernando serà un dels tres integrants de la Selecció Catalana a la Copa del Món que es jugarà a Irlanda a finals d’agost. En segona posició  va quedar el jugador de l’equip local Marc Perez que fa va fer 50 cops i empatats per la tercera posició i 1 cops més van  quedar 8 jugadors: el Rafael Ros (P&P Montjuïc), Joan Martí (P&P Sant Cebrià), Rafael Ramos (P&P Hcp1), Antonio Jiménez (P&P Roc3), Emilio Villodres (P&P Papalús), Jordi Niñerola (P&P Vallromanes), Josep Martínez (P&P Gualta) i Jordi Planas (P&P Can Rafel).

Pel que fa a les parelles, la millor va ser la parella local Torrus-Redondo que van fer 46 cops, en segon lloc va quedar la parella del P&P Can Rafel, Alcaraz-Penelva amb un cop més i en tercera posició i 48 cops van quedar les parelles Ruiz-Garcia (P&P Papalús), Moscatel-Moreno (P&P Lleida), Poch -Méndez (P&P Franciac) i Corral-Posilio (P&P Badalona).

A la resta de divisions lideren la taula provisionalment a falta de dues proves els equips de: Serrallonga (P&P Platja d’Aro) a 2ona divisió Est, P&P Lleida Araconsa a 2ona Oest, P&P Vallromanes B la 3era divisió Est i Montgros-Sant Jaume la 3era Oest. I la 4 divisió, zona Nord P&P Platja d’Aro Swingtònic, centre G-1 Cantera Badalona, centre G-2 Outlets Fora Límits i la zona Sud el P&P Bonmont.

La propera prova es celebrarà els dies 8 i 9 de setembre les seus de Castelló, La Figuerola, Franciac, Graiera, Platja d’Aro, Roc3, La Garriga i l’Ampolla.

Classificació a:

http://nova.pitch.cat/noticies/noticia.php?id=18940

Link de fotos de 3ª Div Oest a:

http://www.golfamateur.es/photocall-campeonato-catalunya-equipos-pp-3a-division-oeste/

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC