Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Quàdruple empat al Rànquing celebrat a bonÀrea

Ets a:  IniciNotíciesRànquing FCPPNotícia id 19423
27.09.2012

Rànquing FCPPQuàdruple empat al Rànquing celebrat a bonÀrea

Quàdruple empat al Rànquing celebrat a bonÀrea

Quàdruple empat al Rànquing celebrat a bonÀrea



Els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre es va celebrar al Pitch & Putt bonÀrea ( Massoteres - Lleida) la 9ena prova del Rànquing FCPP organitzat per la Federació Catalana de Pitch &Putt. Hi van participar 228 jugadors i jugadores. El camp estava amb molt bones condicions i el millor resultat va ser de 51 cops.

Per la primera posició va haver un empat entre 4 jugadors que van ser, el Sergio Hermoso (P&P Teià), el Manuel Reyes Santos (P&P Sant Cebrià), el Miquel Porta (P&P Lleida)  i l’Eric Puig (P&P Franciac). De la 5ena a la 8ena posició també va haver un empat a 52 cops entre 4 jugadors el Robert Ramon Larena (P&P Can Rafel), Jaume Castella (P&P bonÀrea), Lluís Grifé (P&P Can Rafel)  i en Marçal Moré (P&P Fornells). En la categoria Femenina van guanyar la prova la Isabel Rodriguez (P&P Portal del Roc) i la Gabriela Chavarria, totes dues amb dos cops sobre par. I pel que fa a la categoria Sènior el millor resultat el va fer el Lluís Grifé amb 2 sota par.

Després d’aquesta prova lidera la categoria general l’Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) amb 420 punts, seguit del Xavier Ponsdomenech (P&P Papalús) amb 398 i en tercera posició el jove jugador Eric Puig amb 383. Pel que fa a la categoria femenina encapçala la classificació la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 401 punts, seguida de la Montserrat Garcia (P&P Orfeó Catalonia) amb 359 i en tercera posició la Mercè Marco (P&P El Vendrell) amb 8 punts menys.  I en la categoria sènior ocupa la primera posició l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 419 punts, seguit del jugador del P&P El Vendrell, Ricardo Betlinski amb 386 punts i en tercera posició la Pilar Montero amb 368.

Les classificacions provincials queden de la següent manera, encapçala la classificació per la província de Barcelona l’Alexandre Albiñana, per Girona el Xavier Ponsdomenech, per Tarragona el Ricardo Betlinski i per Lleida el Miquel Porta.

La propera prova es celebrarà al Pitch Putt Bellpuig els dies 28, 29 i 30 de setembre.

Classificacions:

http://nova.pitchputt.cat/noticies/noticia.php?id=19218

Àlbum de fotos:

http://nova.pitchputt.cat/albums/fotos.php?id=169

Links:

http://www.ufec.cat/noticies.php?idNoticia=6450

http://www.esportcatala.cat/cms2/index.php?option=com_content&view=article&id=6542:quadruple-empat-al-ranquing-celebrat-a-bonarea&catid=24:pitch-and-putt&Itemid=30

Premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC