Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28315
04.02.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Josep Martínez guanya a Gualta

 

Del 8 al 10 de gener es va disputar la 1ª prova del Rànquing EPPA al P&P Gualta. Hi van participar 289 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Era la primera de les quatre proves que formen el Rànquing EPPA i la primera prova oficial del calendari 2016.

El Rànquing EPPA té la particularitat que es juga amb distàncies i normes en la que es juguen les competicions internacionals. És a dir, amb distàncies mínimes de 40 metres i màximes de 90, amb un total de 1.200 metres de recorregut i s’ha de jugar amb 2 ferros i el putter. Per la classificació final comptabilitzen les tres millors proves de les quatre que es juguen.

El millor resultat el va fer el jugador local Josep Martínez amb 8 cops sota par que va fer 9 birdies (forats en 2 cops) i 1 bogey (1 forat en 4 cops) i la resta de forats en tres cops. Cal recordar que Martínez es l’actual campió de Catalunya Sènior. En segona posició va haver un empat entre 5 jugadors que van ser l’Albert Gironès (P&P Platja d’Aro), Emili Sanmartín (P&P Franciac), Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià), Fernando Cano (P&P Gualta) i Xavier Fontanet (P&P Franciac), tots ells amb un cop més. La millor jugadora va ser la Pilar Montero (P&P Vallromanes) que va fer el par del camp.

Pel que fa a la classificació handicap va guanyar la prova l’Àlex Guilera amb un gran resultat de  10 cops sota par, l’Angels Navas (P&P Mas Nou) va guanyar la classificació handicap femení  i Juan Plans (P&P Sant Cebrià) la handicap sènior.

La 2ona prova es jugarà els dies 29, 30 i 31 de gener al P&P El Montseny.


Classificació

Àlbum de fotografies

 

Retall de premsa:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC