Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28317
04.02.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Albinyana i Busquier guanyen la 3era prova del Rànquing Juvenil

 

L’ultim cap de setmana de gener es va disputar la 3era prova del Rànquing / Interclubs Juvenil al P&P Papalús (zona Est) i al P&P Can Rafel (zona Oest). Hi van participar entre les dues zones 164 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A Papalús, el millor jugador de la categoria de Competició, va ser el local Àlex Albinyana que va fer el par del camp, seguit del Nil Peiró (P&P Hcp1) amb 3 cops més, entre els més petits que a diferencia de la resta juguen mides EPPA i poden portar fins a 6 ferros i el putter, els millors van ser la Marina Joyce, l’Ian López (P&P Papalús) i el Xavi Sambola.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing l’encapçala el Nil Peiró amb 107 punts, seguit del Dario Silva (P&P Papalús) amb 102 i la categoria d’iniciació la lidera l’Ian López amb 30 punts.

Al P&P Can Rafel, el millor resultat de la categoria competició el va fer el Carlos Busquier (P&P Can Cuyàs) amb un resultat de 4 cops sota par, seguit de la seva companya d’equip Mireia Boneta amb 55 cops. La categoria d’iniciació la va guanyar  el badaloní Enric Xavier Estella (P&P Badalona).

Lidera la classificació general en la categoria competició el Marc Ibanyez (P&P Badalona) amb 107 punts, seguit de Busquier amb 103, Marc Gil (P&P Badalona) es líder provisional a la categoria dels més petits.

Respecte a l’Interclubs Juvenil categoria Competició de la zona Est, va guanyar la prova l’equip local amb 131 cops, però lidera la classificació general l’equip Hcp 1 Juvenil amb 440 punts.

I Can Cuyàs Juvenil va ser l’equip guanyador de la zona Oest amb 141 cops i a la vegada es líder provisional amb 450 punts.

La propera cita serà els dies 27 i 28 de febrer a Franciac i a Can Cuyàs.


Classificacions

Reportatge de Tee a Green de la jornada jugada a Teià (minut 9)

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC