Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 56 - Abril 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29067
27.04.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 56 - Abril 2016

Daniel Giménez guanya el Xè Open Catalunya

El 2 i 3 d’abril es va jugar al Pitch & Putt Roc 3, de la localitat de Santa Coloma de Cervelló al Baix Llobregat,   el Xè Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt. Del total de 144 participants un centenar eren jugadors provinents de les federacions i associacions d’ Irlanda, Gran Bretanya, Holanda, Noruega, Suïssa, Andorra, França, País Basc i Galícia. Aquesta competició forma part del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA).

En les edicions anteriors els guanyadors van ser l’irlandés William Buckley el 2004 a Teià. Marçal Moré en el 2008 a HCP1, en el 2011 a Mas Pagès i en el 2012 a Papalús de Lloret de Mar. Joan Poch en el 2009 a Lleida. Marc Garcia en el 2010 a Sant Cebrià. Jordi Saborit a Teià en el 2014 i l’irlandès Liam O’Donovan en el 2013 a l’Ampolla i en el 2015 a Lleida.

El format de la competició era de 36 forats dissabte i 18 diumenge. Les distàncies i normes a aplicar en la competició eren les normes FIPPA que estableixen que es pot jugar amb 3 pals i que la distància màxima d’un forat és de 90 metres per un total de 1.200 metres en el recorregut de 18 forats.

El temps a la competició va ser el tipicament primaveral. El divendres, dia d’entrenaments, els ruixats van ser els protagonistes. Dissabte i diumenge el sol i els nuvols s’anaven alternant i una mica de vent va aparèixer en els darrers forats de la competició.

En la categoria absoluta des de la primera volta el català Daniel Gimènez es va posar líder en la classificació. En els primers 18 forats va fer un resultat de 46 cops, en la segona volta 50 i en la tercera volta 51. En la darrera volta va mantenir sempre a distància dels seus seguidors. Amb un joc molt segur, va arribar als darrers forats amb dos cops d’avantatge que va saber mantenir per signar un resultat final de 147 cops, quinze sota par. Per darrera empatats en segona posició  amb 149 cops quedaven Antonio Penalva i l’irlandés Shane Murphy. Ian Farrelly també d’Irlanda quedava quart amb 151 cops. Per la cinquena plaça també empataven els irlandesos  Liam O’Donovan i Kieran Earls amb 152.

En la categoria femenina dues jugadores van arribar empatades després de jugar-se 54 forats. Esther de Schiffart d’Holanda i la catalana Pilar Montero empataven a 165 cops, per la qual cosa havien de desempatar a mort sobtada, forat a forat, fins que una trenqués l’empat. Es van necessitar cinc forats fins que Pilar Montero va fer el forat en tres cops i de Schiffart feia un cop més.

En categoria Sènior, per a majors de 55 anys guanyava Pacelli Darcy d’Irlanda amb 155 cops seguit d’Amador Rodríguez.

L’acte de cloenda va comptar amb la presència de l’alcalde de Santa Coloma de Cervelló Sr Gerard Segú i del president de la FIPPA Sr Víctor Moscatel. 


Classificacions

Àlbum de fotos

Video de UFEC.TV

Video de Tee a Green TV

Link al web del diari SPORT

 

Retall de premsa:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC