Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 56 - Abril 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29071
27.04.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 56 - Abril 2016

Nil Peiró guanya el Rànquing Juvenil FCPP 2016

    

El passat cap de setmana 16 i 17 d’abril es va disputar al P&P Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres)  l’última i decisiva prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil. Hi van participar 128 joves  jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch& Putt.

Tant dissabte com del diumenge va fer temperatures molt estiuenques i a les 9:00h en punt del matí s’iniciava la competició. El millor resultat de la categoria dels més grans,  el van fer el local Sergi Andrés (P&P Hcp1) i el jugador del P&P Papalús (Lloret de Mar) Hugo Palomeque amb un cop sota par, seguit del Marc Ibanyez (P&P Badalona) amb un cop més. El millor de la categoria d’iniciació va ser el Diego Esquivel (Escola G. de Caldes).

Pel que fa a la classificació general, on han participat un total de 214 jugadors/es, Nil Peiró (P&P Hcp1) ha estat a les posicions capdavanteres  des de les primeres jornades, liderant el Rànquing. La seva regularitat i el bon joc durant tot el campionat ha fet que després de jugar-ne cinc s’emportés el títol de Campió del Rànquing Juvenil FCPP 2016 amb 145 punts, seguit d’Ibanyez amb 143 i en tercera posició l’Alejandro González (P&P Can Cuyàs) amb 135. En Marc Gil (P&P Badalona) ha guanyat el Rànquing  Categoria Iniciació amb 50 punts, seguit d’Esquivel amb 48 i Enric Xavier Estella (P&P Badalona) amb 45. Al Rànquing Juvenil FCPP 2016 han participat un total de 214 jugadors/es.

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil ACPP prova que es juga paral·lelament amb el Rànquing, l’equip guanyador de la prova (categoria competició) va ser l’equip local Hcp 1 Juvenil amb 133 cops. La categoria del més petits la va guanyar Badalona Promeses amb 52 cops.

Aquesta any han participat a l’Interclubs Juvenil un total de 25 equips. Un cop disputades les 5 proves l’equip guanyador del campionat va ser Can Cuyàs Juvenil amb 580 punts, seguit de Hcp 1 Juvenil amb els mateixos punts i en  tercera posició Papalús Juvenil amb 551. Pel que fa a la categoria dels més petits els guanyadors han estat Badalona Promeses amb 600 punts, seguits de Papalús  Juvenil amb 560 i en tercera posició Escola G. de Caldes amb 532.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus i medalles a tots el guanyadors de la competició.


Classificacions

Àlbum de fotos


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC