Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 67 - Abril 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31818
28.04.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 67 - Abril 2017

Gualta nou líder de l’Interclubs

 

El primer cap de setmana d’abril es va jugar la 3era prova del Campionat de Catalunya per Equips – Interclubs a diferents seus d’arreu de Catalunya a Oller del Mas (Manresa), Bellpuig, Mas Gurumbau (Taradell), Lleida, Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat) i Mas Nou (Platja d’Aro). El temps va ser totalment primaveral amb sol, núvol i pluja. A 4ª divisió Centre Sud G1 que jugaven a Can Cuyàs es va haver de suspendre la prova del dissabte a la tarda per la tempesta elèctrica.

Els jugadors de la màxima categoria van jugar al P&P Oller del Mas, els millors van ser Lluís Mauri (Westfalia Gualta) i Pep Anglès (P&P Sant Cebrià) amb 49 cops, seguits de Josep Martínez (P&P Gualta) i Manuel Amor (P&P Badalona) amb un cop més. El millor resultat per parelles el van fer l’Agustín Redondo i el Juan Ramos (P&P Xerinola Tennis Mora) amb 9 cops sota par, 9 forats en 2 cops i la resta en 3, seguits pels seus companys d’equip Jose Manuel Pascual i el Jordi Serra amb 1 cops més. Pel que fa a la classificació dels equips, el guanyador de la prova va ser l’equip de Gualta Grup Escrivà Interiors amb 202 cops, seguit del de Sant Andreu de Llavaneres Xerinola Tennis Mora amb 205 i en tercera i quarta posició Callejeros i P&P Badalona amb 207.

Pel que fa a la classificació general amb la victòria es posa líder de la taula l’equip de Gualta Grup Escrivà Interiors amb 270 punts, seguit de Team Hcp1 amb 238 i en tercera posició i 206 punts Xerinola Tennis Mora. En les dues primeres jornades havia estat líder amb dues victòries l’equip de Team Hcp1.

La resta de divisions estan liderades per Casper (2ª divisió est), Can Cuyàs I (2ª divisió Oest), Albatros (3ª divisió Est), Olympus (3ª divisió Oest), P&P Mas Torrellas A (4ª divisió Nord), Tempo Team Black & Soriano (4ª divisió Centre Sud G-1) de manera provisional i Bétulo (4ª divisió Centre Sud G-2).

La propera prova serà els dies 6 i 7 de maig a Sant Jaume, Mas Pagès, Can Rafel, Peralada,  Oller del Mas, Platja d’Aro, Badalona i Vallromanes.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Notícia del Mundo Deportivo:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC