Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31819
28.04.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 67 - Abril 2017

Alex González lidera el Rànquing Juvenil

El 8 i 9 d’abril amb temperatures força estiuenques es va disputar la 4ª prova del Rànquing / Interclubs Juvenil al P&P Can Cuyàs de Sant Feliu del Llobregat a la comarca del Baix Llobregat. Hi van participar 105 jugador/es entre les dues categories la d’iniciació i competició organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els jugadors d’iniciació  són els més petits fins a 14 anys i juguen 9 forats. Els jugadors menors de 10 anys també poden jugar competició si el seu nivell de joc, reflexat en el handicap, és suficientment alt.

Aquesta és la primera de les dues finals i es va disputar en zona única, tots els jugadors tant de la zona Est com Oest van jugar al mateix camp. Anteriorment s’havien jugat 3 proves i el Campionat de Catalunya.

El millor resultat de la categoria competició el va fer el local Alex González amb 4 cops sota par, seguit del seu company d’equip Ignacio Aznarez amb 1 cop més i en tercera posició el Nil Mañer (P&P Hcp1) amb el par del camp. Gràcies a aquesta victòria, González es posa líder de la classificació general amb 152 punts, seguit d’Aznarez i Sergi Andrés (P&P Hcp1) amb 148.

Pel que fa a la categoria dels més petits la d’iniciació, va guanyar la prova en Jon Julià (P&P Can Cuyàs), seguit de la Daria Ponsdomenech (P&P Sant Cebrià). La classificació general està encapçalada pel badaloní Marc Gil amb 51 punts, seguit pel Jon Julià amb 47 i en tercera posició l’Hugo Perez (P&P Hcp1) amb 46.

L’equip de Can Cuyàs Juvenil va guanyar la prova i es situa líder de la classificació general de l’Interclubs Juvenil amb 600 punts, seguit del equip de Sant Vicenç de Montalt HCP Juvenil amb 590 i en tercera posició Sant Cebrià Juvenil amb 540. Pel que fa als equips de la categoria d’iniciació també va guanyar la prova l’equip local Can Cuyas Juvenil. La classificació general esta liderada per Hcp1 Atyca – Obres amb 590 punts, seguit de Badalona Promesses amb 571 i en tercera posició Can Cuyàs Juvenil amb un punt menys.

L’ultima i decisiva prova es disputarà els dies 13 i 14 de maig al Pitch & Putt Franciac.