Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33231
02.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Franciac guanya la 5ena Copa Catalunya – Trofeu Solius

El cap de setmana 21 i 22 d’octubre es va jugar la XIII edició de la Copa Catalunya – Trofeu Solius al P&P Mas Gurumbau (Taradell) a la comarca d’Osona. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt. La Copa Catalunya és una competició per equips on hi participen els 8 millors classificats del Campionat de Catalunya per Equips FCPP d’aquest any 2017. Els participants van ser: Team Hcp1, Xerinola Tennis Mora, Gualta Grup Escrivà Interiors, Franciac, Vall d’Ordino, P&P Badalona, Callejeros i Cantera Badalona.

El format del Campionat era matxplay vol dir que es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA, els forats han de tenir una distància mínima de 40 metres i un màxim de 90. Els jugadors poden portar només 3 pals, un 2 ferros i el putter.

El dissabte a primera hora del matí es va donar el tret de sortida a la competició, al ser una competició per forats i no per cops van començar a haver-hi les primeres sorpreses, Team Hcp1 i Xerinola Tennis Mora actual campió i subcampió de l’ Interclubs 2017 quedaven sense opcions de guanyar el títol al ser eliminats per Cantera Badalona i Callejeros per 3 a 6 i 4 a 5 respectivament. L’equip de Franciac van guanyar als andorrans Vall d’Ordino per 5 a 4 punts i el P&P Badalona va guanyar a Gualta Grup Escrivà Interiors per 4 a 5 . Els equips que van passar a jugar la semifinal van ser, Cantera Badalona, Franciac, P&P Badalona i Callejeros.

El diumenge a les 9:30h del matí van començar els primers enfrontaments i els resultats van estar molt ajustats, Cantera Badalona i Franciac van empatar a 4,5 punts i es va haver de fer el desempatat i va guanyar Franciac en la mort sobtada. En el matx P&P Badalona i Callejeros el triomf se’l va emportar Badalona per 5 a 4. La final del Campionat la va jugar Franciac que havia guanyat el títol 4 vegades a la seva història i Badalona que l’ha guanyat en dues edicions. Al voltant del migdia després que tots els jugadors agafessin forces, va començar l’esperada final, el nivell de joc va ser altíssim i els resultats molt ajustats, tant que a l’acabar va haver un empat a 4,5 punts per cada equip. El esultat que va obligar  a forçar un desempat que es va resoldre al primer forat i es va decantar cap a l’equip gironí de Franciac. Franciac va aixecar per  5ena vegada el títol de Campió i la tercera consecutiva 2005, 2011, 2015, 2016 i 2017.

Els jugadors components de l’equip campió van ser: Eric Puig, Joan Poch, Emili Sanmartín, Marçal Moré, Oriol Mas, Jordi Salvà, Martí Moreno, Albert Massaguer, Marc Garcia i Pol Saura.

La resta de classificació va quedar de la següent manera: Campió: Franciac, Subcampió: Badalona, 3er classificat: Cantera Badalona, 4art Classificat: Callejeros, 5è classificat: Xerinola Tennis Mora, 6è classificat: P&P Vall d’Ordino, 7è classificat: Gualta Grup Escrivà Interiors i 8è classificat: Team Hcp1.