Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33232
02.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Green Team Campiones de l’Interclubs Femení 2017

 

El 28 d’octubre es va jugar la 7ª i última prova de l’Interclubs femení ACPP 2017 al Pitch & Putt bonÀrea (Massoteres – Lleida). Hi van prendre part un total de 17 equips entre les tres zones de joc la Nord, Centre i Sud, amb una participació de més de 100 jugadores.

Aquesta prova es va jugar en zona única. A les 9 en punt del matí van sortir a jugar els equips de la part més baixa de la taula i a les 12:30h els que lluitaven pel títol de campiones de la IX edició de l’Interclubs Femení. El millor resultat de la jornada el va fer la parella formada per Núria Llobet i Julia Lax (Green Team P&P Bellpuig) amb un gran resultat de 47 cops, seguides per la Gloria Ruiz i Mª Pilar Jaen (P&P El Vallès) i l’Isabel Rodriguez i la Mercè Marco (P&P Vendrell) amb 4 cops sota par. Pel que fa als equips va guanyar la prova Green Team P&P Bellpuig amb 101 cops, seguides per Femení Vallès amb 105 i en tercera posició i els mateixos cops l’equip local Noies bonÀrea.

L’equip de Green Team P&P Bellpuig arribava a la fase final amb els 100 punts que les acreditava líder de la fase regular de la seva zona, igual que Vallromanes de la zona centre i Franciac Blau de la zona Nord. Gràcies al bon resultat de Llobet i Lax i les seves companyes d’equip Marta Cucurull i Montse Teixidó que van fer el par del camp, l’equip de Bellpuig va guanyar la fase final i van aconseguir els 200 punts que necessitaven per aixecar el títol de Campiones de l’Interclubs Femení 2017. L’equip  Green Team, es va posar líder de la seva zona a la 2ª jornada de competició i ja no el va deixar fins proclamar-se campiones. Les jugadores que formen part de l’equip són: Montse Teixidó, Rosa Canela, Carmela Arroyo, Pepita Marrades, Angela Azpiroz, Isabel Luque, Marta Cucurull, Divine Gene, Clara Folguera, Julia Lax, Núria Llobet, Núria Ariño, Mª Teresa Viles, Montse Bello, i Rosa Mª Clua.

Subcampiones van quedar l’equip Femení Vallès amb 180 i en tercera posició el Vallromanes Femení amb 156.  Pel que fa a la classificació handicap, les millors parelles van ser la gironina Sabine Sandford i Anne Fitzpatrick (P&P Gualta) i la Raquel Santiago i la Mª Carmen Armengol (P&P Vallromanes) que van fer 6 cops sota par. Vallromanes Nou va guanyar la prova i Fem Gualta va quedar en 2ª posició i 91 cops que li van obrir el camí per guanyar per 2on any consecutiu el títol en  classificació handicap amb 190 punts, Green Team va quedar en 2ª posició amb 180 punts i Vallromanes Nou terceres amb 172.

Un any més en aquesta competició es va posar en marxa una iniciativa solidària i les jugadores tenien un repte, per cada birdie i cada hole in one que es fes, s’aportaria una ajuda econòmica a l’Investigació del Càncer de Pulmó en dones (l’ICAPEM), amb el lema “Dona un bon cop sense fum”. En total es van fer 92 birdies i es van recaptar 276 euros.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC