Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 106 - Setembre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41602
01.10.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 106 - Setembre 2021

Roger Carot líder del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 4 i 5 de setembre es va jugar la 4ª prova del Rànquing Juvenil FCPP / Interclubs Juvenil ACPP al Pitch & Putt Sant Cebrià a la comarca del Maresme. Hi van participar 73 joves jugador/es. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A primera hora del matí tant dissabte com diumenge els primers en començar a jugar van ser els jugadors de la categoria competició, són els que tenen més nivell de joc i més experiència en el P&P. Juguen 18 forats i amb mides catalanes, vol dir que la distància màxima dels forats son de 120 metres. Per la primera posició va haver-hi un empat a 2 cops sobre par entre el Genis Alvarez (Can Cuyàs) i la jugadora  Martina Nadal (Badalona), seguits d’un altre doble empat amb un cop més entre Roger Carot i Marta Bertran (companys de club Hcp1). Nadal també va guanyar la categoria handicap amb 5 cops sota par. A partir de les 10:30h sortien a jugar els més petits, són els jugador/es de la categoria iniciació que a diferència de la categoria competició juguen 9 forats i mides EPPA, vol dir que les distàncies dels forats són màxim de 90 metres de distància. El millor va ser Jan Bernet (Hcp1) i va guanyar la categoria handicap el Max Planaguma (Can Cuyàs).

Pel que fa  a la classificació general de la categoria de Competició, Carot va líder amb un total acumulat de 144 punts, seguit de l’Adrià Montecelo (P&P Badalona) amb 131 i en 3ª posició el Yago Izquierdo amb 128. La classificació handicap absolut l’encapçala la Lola Cabanes amb 160  punts, seguida del Mario Gaspar amb 155 i en tercera posició Roberto Izquierdo amb un punt menys, tots són companys d’equip de Can Cuyàs. Bernet va primer a la categoria Iniciació amb 88 punts.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil que és una competició per equips. Molts dels jugadors participants al Rànquing formen part d’un equip i de totes les targetes de cada equip comptabilitzen els 4 millors resultats. L’equip líder de la categoria competició es Can Cuyàs Juvenil amb 600 punts, seguit de Badalona Juvenil amb 540 i en 3era posició Hcp1 Juvenil amb els mateixos punts. Pel que fa a la categoria d’Iniciació l’equip capdavanter es Can Cuyàs Juvenil amb 590 punts, seguit de Badalona Juvenil amb 523 i en tercer lloc  el Vallès amb 503.

La propera cita serà els dies 18 i 19 de setembre al Pitch & Putt Franciac a Caldes de Malavella.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC