Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 106 - Setembre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41604
01.10.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 106 - Setembre 2021

Josep Iglesias guanya el X Open d’Andorra

 

El cap de setmana 18 i 19 de setembre es va jugar la X edició de l’Open d’Andorra al Pitch & Putt a la Vall d’Ordino, hi van participar 72 jugador/es de diferents nacionalitats. Es una competició que forma part del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). Es va jugar sota la normativa EPPA, vol dir que s’ha de jugar amb 2 ferros i el putter i les distàncies dels forats han de ser màxim de 90m. El campionat va ser a 54 forats i modalitat individual.

El divendres va ser jornada d’entrenaments i cap a última hora de la tarda es va celebrar la cerimònia de benvinguda per tots els participants.

El dissabte a primera hora del matí començaven a sortir els primers jugador/es i el millor resultat dels primers 18 forats el va fer el Roger Albinyana amb 48 cops, seguit del Josep Iglesias (P&P sant Cebrià) i el Barry Coomber (Gualta) amb un cop més. Dissabte van jugar 36 forats, però va ser un dia molt plujós i no tots els jugadors van poder acabar-los i van rependre la competició el diumenge a primera hora del matí. Un cop jugats els primers 36 forats, la classificació general estava liderada per Iglesias i Coomber amb un total acumulat de 96 cops, seguit de Joel Girbau (P&P Bellpuig) amb 3 cops més i el Roger Albinyana ocupava la 4arta posició amb 100 cops.

Diumenge es jugaven els últims i decisius 18 forats, amb una climatologia molt més favorable per la pràctica del Pitch & Putt. Tant Iglesias com Coomber van tenir un joc molt ferm i van demostrar tenir un nivell de joc molt alt, Iglesias arribava al forat 18 amb un cop d’avantatge, però va fer un mal cop amb el putter i va fer un 4 , això volia dir que acabaven empatats a 147 cops. El nom del campió estava per decidir i s’havia de fer un desempat forat a forat fins a desfer aquest  desempat. Van començar a jugar al forat 16 i els dos jugadors van empatar fent un par (3 cops), posteriorment van jugar al forats 18 i també van empatar amb un birdie i va ser al tercer forat de desempat quan Josep Iglesias va embocar la bola de segon cop i Combeer no va poder fer el birdie.  Iglesias es proclamava campió de la X edició de l’Open d’Andorra i Coomber subcampió.  A només un cop va quedar el Joel Girbau que ocupava la tercera posició amb un total de 148 cops.

La resta de la classificació per categories va quedar de la següent manera:

Campiona Femenina Soraya Lassal amb 163 cops

Subcampiona Femenina Herma Kleinlugtenbeld amb 166 cops

Campió Sènior Amador Rodriguez amb 150 cops

Subcampió Sènior Josep Ramon Portell amb 151 cops

Campió Juvenil Hugo Fernandez

Posteriorment es va celebrar l’acte de cloenda i s va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors


Classificacions

 

Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC