Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43561
05.07.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Sala, Marquès i Bertran guanyen a Andorra

 

El cap de setmana del pont de Sant Joan es va jugar la 8ª i 9ª prova del Millor Jugador de l’Any FCPP 2022 al Pitch & Putt La Xixerella i al Pitch & Putt Vall d’Ordino d’ Andorra. Hi van participar 158 i 159 jugador/es a cada camp. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El dia de joc es podia escollir entre divendres dissabte o diumenge i cada jugador a més podia escollir franja horària, al matí o la tarda.

El millor resultat al P&P La Xixerella a la Massana, el va fer el Francesc Sala (Urgell Pitch La Trattoria) que va fer un gran resultat de 46 cops, seguit d’un triple empat a 49 entre el Josep Pujol (Pitxons de Franciac), Joan Manel Crespo (Peralada) i Martí Moreno ( Franciac). La Marta Cucurull (Urgell Pitch La Trattoria) va ser la millor femenina va fer 2 cops sobre par i Pujol el millor sènior. Pel que fa a la classificació handicap absolut Pujol també va guanyar i la Meritxell Pastor (Mas Gurumbau) va quedar primera a la categoria handicap femení amb 3 cops sota par.

Al Pitch & Putt Vall d’Ordino a la Cortinada hi van jugar 159 jugador/es, per la primera posició va haver-hi un empat a 48 cops entre el Joan Bertran (Hcp1) i el Carles Marques (Sant Cebrià Blau), seguits de un triple empat per la segona posició a 4 cops sota par entre Lluís Cucurull, Joel Girbau, companys de l’equip Urgell Pitch La Trattoria i Barry Coomber (Gualta Baix Empordà). La Marta Cucurull tornava a ser la millor femenina amb un cop sota par i Bertran el millor sènior. La classificació handicap absolut la va guanyar l’Antoni Miquel Fernández amb 4 cops sota par i la handicap femení la Marta López (Can Rafel) amb 2 cops sota par.

Un cop jugades 10 proves del Millor jugador de l’Any FCPP 2022 el líder provisional es el Josep Ramon Portell (Gualta Baix Empordà) amb 698 punts, seguit del seu company d’equip Barry Coomber amb 690 i en tercera posició l’actual campió Joel Girbau amb 671. La Marta Cucurull líder indiscutible amb 926 punts seguida de la Núria Bertran (Hcp1) i la Pilar Montero (Vallromanes) amb 717 i 706 punts respectivament. L’Antonio Penalva (Roc 3) encapçala la llista Sènior scratch amb 772 punts, seguit de l’Amador Rodríguez amb 684 i e en tercera posició Joan Pellicer (Can Rafel) amb 682. Tobías Mostazo ocupa la 1era posició de la classificació handicap absolut amb 543 punts, Cucurull líder la handicap femenina i l’Alonso Navarro (Gualta Montgrí Tramuntana) líder de la handicap sènior amb 634 punts.

La propera prova es celebrarà al Pitch & Putt Can Rafel (Cervelló) els dies 24, 25 i 26 de juliol.

 

Classificació

Àlbum de Fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC