Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43563
05.07.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

David Vilaseca i Lluís Cucurull guanyen a Bellpuig

i Portell segueix líder de la general

 

El primer cap de setmana de juny del 3 al 5 es va jugar la 7ena prova del Millor Jugador de l’Any al Pitch & Putt Bellpuig comarca de l’Urgell a Lleida. Van participar 202 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els participants podien escollir la sortida entre divendres, dissabte o diumenge i per franges horàries. Divendres hi van participar 72 jugador/es i el millor resultat el va fer el Miquel Porta (P&P El Vallès) amb 4 cops sota par. Dissabte 75 jugador/es més van sortir a jugar i el David Vilaseca (P&P Lleida) i el local Lluís Cucurull (Bellpuig) van millorar en 1 cop el resultat de Porta i van fer 49  cops i l’Angel Rodriguez (El Vallès) i Pau Folguera (Bellpuig) van fer 4 cops sota par, igual que Porta. Encara quedava per jugar l’ultima jornada la de diumenge, l’actual Millor Jugador de l’Any el Joel Girbau i jugador local es va unir als jugadors que van fer 50 cops. Entre totes les fèmines la millor va ser la Pilar Montero (Vallromanes) amb 57 cops, Josep Ramón Portell (Gualta) líder provisional de la classificació general i Antonio Penalva (Roc 3) van guanyar la categoria sènior amb 3 cops sota par. Els guanyadors de la taula handicap absoluta van ser Pau Garcia (Mas Gurumbau) i Gerard Gual amb 51 cops, Montero i Maria Isabel Garcia (P&P Peralada) va guanyar la classificació handicap femenina amb 2 cops sobre par i l’Angel Martinez (Manresa Sava) la handicap sènior amb 53 cops.

Pel que fa a la classificació general acumulada el líder es Portell amb 670 punts, seguit del seu company d’equip Barry Coomber (Gualta) amb 630 i en tercera posició Girbau amb 616. La Marta Cucurull (Bellpuig) encapçala la taula femenina amb 858 punts, seguida de la Pilar Montero amb 706 i en tercera posició la Mª Angels Taulats amb 608. Penalva va primer de la classificació sènior amb 754 punts, seguit de l’Amador Rodriguez amb 672 i en tercera posició Joan Pellicer (Can Rafel) amb 617. Els capdavanters de les classificacions de les categories handicap son Enric Deulofeu (Montseny) de l’absoluta amb 455 punts, Montero de la femenina amb 540 i Alonso Navarro (Gualta) de la handicap sènior amb 522.

Les properes proves ja seran per terres andorranes del 24 al 26 juny i es jugarà al P&P Vall d’Ordino i al P&P La Xixerella.


Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC