Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Individual Sènior 2003

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 641
03.06.2003

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Individual Sènior 2003

Es jugarà al Pitch & Putt Badalona, el dissabte 5 de juliol de 2003
REGLAMENT

1.- PARTICIPANTS
Hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per l’ACPP i que hagin nascut l’any 1948 o anteriors per homes (hagin complert 55 anys o més l’any 2003) i l’any 1953 o anteriors per dones (hagin complert 50 anys o més l’any 2003). Jugaran el campionat els 72 inscrits que tinguin un Handicap Exacte més baix més els empatats.

Es distingiran les següents categories:
1ª categoria: competidors amb qualsevol handicap
2ª categoria: competidors amb handicap de joc 6 o superior
3ª categoria: competidors amb handicap de joc 14 o superior

Per a que es pugui disputar una categoria, hi haurà d'haver un mínim de 6 jugadors inscrits. Si no s'arriba a aquest mínim, la categoria en qüestió quedarà unificada amb la immediata superior. Si la que no arriba al mínim d'inscripcions en la 1ª categoria, aquesta s'unificarà amb la immediata inferior, jugant-se dues categories, una amb handicap de joc fins a 13 (1ª i 2ª categoria unificades) i l'altra amb handicap 14 o superior (3ª categoria).

2.- CAMP I DATES
Es jugarà al Pitch and Putt Badalona el dissabte 5 de juliol de 2003.

3.- FÓRMULA DE JOC
Es jugaran a 36 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia de tancament de les inscripcions. Els jugadors amb handicap més baix jugaran en la 2ona i 4a sortida. Els jugadors amb handicap més alt jugaran en la 1ª i 3ª sortida.

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA
La sortida serà simultània en grups de 36 jugadors. L’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors. Els handicaps més baixos sortiran en la 2ona i 4ª sortida.

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin al camp sense avisar amb 12h d’antelació no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2003 i 2004.

5.- REGLES I DESEMPATS
D’acord amb les Regles de la Reial Federació Espanyola de Golf i les Regles Locals del club on es juga.

a) En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “muerte súbita” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

b) En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, es decidirà a favor del jugador que tingui el handicap de joc més alt. Si el handicap és el mateix, s’aplicarà la fórmula dels 9 millors últims forats.

c) Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”. 6.- TROFEUS
Trofeu per al campió i sotscampió absoluts donats per la Federació Catalana de Golf.
Trofeus pels campions i sotscampions de primera, segona i tercera categoria donats per l'ACPP.
Obsequis per al tercer, quart i cinquè de cada categoria, donats per l'ACPP.

Els trofeus no són acumulables. L'ordre a seguir per a atorgar els premis és:

Campió i sotscampió absoluts.
Campió i sotscampió 1ª categoria.
Campió i sotscampió 2ª categoria.
Campió i sotscampió 3ª categoria.
Tercer, quart i cinquè 1ª categoria.
Tercer, quart i cinquè 2ª categoria.
Tercer, quart i cinquè 3ª categoria.

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ
Les inscripcions es faran omplint i signant el Full Oficial d’Inscripció, en qualsevol Camp associat, i enviant-lo a la secretaria de l’ACPP per fax al (93 412 16 79). Cada jugador abonarà 26 euros.

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS
La data màxima d’inscripció serà el dia 27 de juny de 2003. Es publicarà la llista de participants el dia 1 de juliol de 2003.

9.-COMITÈ ORGANITZADOR
Estarà format per un membre de la Federació Catalana de Golf, un membre de l’ACPP i un representant del camp on es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

10- COMITÈ DE COMPETICIÓ
Estarà format per un membre de l’ACPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ
El Camp organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants i els grups i horaris de sortida. Tots aquest processos es faran utilitzant el sistema informàtic de l’ACPP.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC