Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament, Regles Locals i Condicions de Competició del Camp de Cat Femení 2003

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 687
26.06.2003

Reglaments Competicions FCPPReglament, Regles Locals i Condicions de Competició del Camp de Cat Femení 2003

Es celebrarà el dissabte 28 de juny al Golf Par3 Cambrils. Hi ha modificacions del reglament fetes per la Comissió Esportiva de l'ACPP en la reunió del 17 de juny
REGLAMENT

1.- PARTICIPANTS
Hi podran participar totes les jugadores nacionals o estrangeres en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt lliurat per l’ACPP. En cas d’haver més de 72 inscrites, jugaran les 72 jugadores amb Handicap Exacte més baix. Si hi ha jugadores empatades, es limitarà a les 71 jugadores amb Handicap Exacte més baix, més empatades. Si encara així hi ha més de 72 jugadores a causa dels empats, es limitarà a les 70, 69, 68... (i així successivament) jugadores amb handicap més baix, més empatades, de manera que el número total de participants no sigui superior a 72.
Es distingiran les següents categories:
1ª categoria: competidores amb qualsevol handicap.
2º categoria: competidores amb handicap 6 o superior.
3ª categoria: competidores amb handicap 14 o superior.
Per a que es pugui disputar una categoria, hi haurà d’haver un mínim de 6 jugadores inscrites.

2.- CAMP I DATES
Es jugarà al camp del Golf Par 3 Cambrils, el dissabte 28 de juny de 2003.

3.- FORMULA DE JOC
Es jugarà a 36 forats Stroke-play Scratch, individual.

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA
La sortida serà simultània a les 9h en la primera volta. En aquesta volta es formaran els grups per ordre de handicap. En la segona volta, la sortida es farà cada 10 minuts i les últimes en sortir seran les jugadores que menys cops hagin fet en la primera volta.

Les jugadores que estiguin inscrites i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, la jugadora haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Les jugadores que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2003 i 2004.

5.- REGLES I DESEMPATS
D’acord amb les Regles de la Reial Federació Espanyola de Golf i les Regles Locals del club on es juga.
a) En cas d’empat per al lloc de campiona absoluta, les jugadores empatades jugaran forat per forat a “muerte súbita” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.
b) En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, es decidirà a favor de la jugadora que tingui el Handicap de Joc més alt. Si el handicap és el mateix, s’aplicarà la fórmula dels 18, 24, 30, 32, 34 i 35 millors últims forats (segons el Llibre Verd de la RFEG).
c) Per als llocs restants, les jugadores es classificaran ex-aequo.

6.- TROFEUS

a) Trofeu per a la campiona i sotscampiona absolutes, donats per la Federació Catalana de Golf.
b) Trofeu per a la campiona i sotscampiona de 1ª, 2ª i 3ª categories donats per l’ACPP.
c) Obsequis per a la tercera, quarta i cinquena de cada categoria, donats per l’ACPP.
d) Els trofeus no són acumulables. L’ordre a seguir per a atorgar els premis és:
1 – Campiona i sots campiona absoluta.
2 – Campiona i sotscampiona 1ª categoria.
3 – Campiona i sotscampiona 2ª categoria.
4 – Campiona i sotscampiona 3ª categoria.
5 – Tercera, quarta i cinquena 1ª categoria.
6 – Tercera, quarta i cinquena 2ª categoria.
7 – Tercera, quarta i cinquena 3ª categoria.

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ
Les inscripcions es faran omplint i signant el Full Oficial d’Inscripció, en qualsevol Camp associat, i enviant-lo a la Secretaria de l’ACPP per fax al (93 412 16 79). Cada jugadora abonarà 26 Euros en concepte de green fee per a tot el campionat.

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS
Les inscripcions es tancaran el dia 20 de juny de 2003. Es publicarà la llista de participants el dia 24 de juny de 2003.

9.- COMITÈ ORGANITZADOR
Estarà format per un membre de la Federació Catalana de Golf, un membre de l’Associació Catalana de Pitch & Putt i un representant del Camp on es juga la prova.

10.- COMITÈ DE COMPETICIÓ
Estarà format per un membre de l’ACPP, un àrbitre i un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP. El control de la competició és responsabilitat d’aquest Comitè. La suspensió de la prova és responsabilitat del Comitè de Competició.

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ
El Club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targetes dels participants i els grups i horaris de sortida, així com passar els resultats al sistema informàtic. Tots aquest processos es faran utilitzant el sistema informàtic de l’ACPP.REGLES LOCALS

1 – FORA LÍMITS (Regla 27)
Definits i delimitats per estaques blanques i tanca circumdant del camp.

2 – OBSTRUCCIONS
A més de les així definides per la Regla 24, es consideren obstruccions inamovibles (alleujament segons la Regla 24-2b) :
a) totes les estaques del camp, excepte les blanques que delimiten el fora de límits i són objectes fixes fora dels límits del camp.
b) els drenatges coberts amb grava.
c) la caseta dels forats 8 i 10.

3 – AIXECAR UNA BOLA ENCASTADA (Extensió de la Regla 25-2)
En el recorregut, una bola encastada en el seu propi impacte, en terreny que no sigui sorrós, pot, SENSE PENALITZACIÓ, ésser aixecada, netejada i dropada tant aprop com sigui possible del punt en el que reposaba, però no més aprop del forat. Es marcarà la posició de la bola abans d’aixecar-la sota aquesta Regla Local – veure Regla 20-1)

Penalització per infracció d’aquesta Regla Local Joc per cops – Dos cops

4 – CABLES ELÈCTRICS
Si una bola colpeja un cable elèctric elevat o el seu pal, es cancel.larà el cop i es repetirà, SENSE PENALITZACIÓ (veure Regla 20-5). Si la bola no és inmediatament recuperable, pot substituir-se per una altra.

EL COMITÈCONDICIONS DE LA COMPETICIÓ

1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).
Si el jugador arriba en el seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels cinc minuts posteriors a la seva hora de sortida, en absència de circunstàncies que justifiquIn la suspensió de la penalització de desqualificació sota la Regla 33-7, la penalització per no començar a jugar a l’hora és de 2 cops en el joc per cops. La penalització per arribar després d’aquests cins minuts, és la DESQUALIFICACIÓ. 2 – ENTREGA DE TARJETES (Regla 6-6b).
En acabar la volta, els components del partit revisaran, firmaran i entregaran les tarjetes, TOTES A L’HORA, en el lloc determinat per el Comité, TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE.

EL COMITÈ

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC