Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Notícia id 6804

Ets a:  IniciNotíciesEstadístiquesNotícia id 6804
13.08.2007

Estadístiques

Explicació de funcionament de les noves aplicacions de la plana web de la Federació Catalana de Pitch and Putt: Dades públiques
Aquesta és la plana principal d
 

Explicació de funcionament de les noves aplicacions de la plana web de la Federació Catalana de Pitch and Putt:
Dades públiques

 
       
 

Aquesta és la plana principal d'inici del nou mòdul que la Federació Catalana de Pitch and Putt posa en funcionament a partir del 3 de setembre de 2007 per donar un millor servei als jugadors federats de Pitch and Putt amb informació detallada dels resultats de cada jugador i una sèrie de funcionalitats extres que detallarem en aquesta i altres notícies per tal d'informar de les noves eines disponibles a la nova Zona de Dades i Estadístiques del Jugador.

 
         
 

Trobarem el menú principal a dalt a l'esquerra amb les 5 principals categories a més a més d'alguns enllaços d'interès. A continuació explicarem les peculiaritats de les dues categoríes públiques que es poden consultar sense necessitat de registarse, aquestes són:

  • Notícies
  • Vídeos
 
 

 

     
 

La categoria Notícies és l'enllaç a les dades públiques accesibles per tothom sense necessitat de registrar-se.

 
         
 

Un cop dins de la categoria de Notícies, adalt a la dreta trobarem un submenú que ens permetra trobar ràpidament les notícies buscades i de les que veurem a continuació alguns exemples.

 
           
 

Al cos central de la plana de Notícies trobarem les últimes notícies publicades corresponents a l'apartat de dades i estadístiques públiques. Podem accedir a cadascuna de les últimes notícies directament o als grups de notícies amb el submenú mostrat anteriorment a la part superior a la dreta de la plana de notícies.

 
       
  Els Informes setmanals i les estadístiques mensuals i anuals són dades generals de tots els jugadors federats que es generen seguint la següent freqüència:
  • Els dilluns, el llistat dels handicaps positius.
  • Els dimarts, el llistat dels millors handicaps per categories.
  • Els dimecres, el llistat dels millors resultats individuals i fourballs.
  • Els dijous, el llistat dels millors resultats per categories.
  • Els divendres, el llistat de holes in one, birdies i pars.


A més, el dia 1 de cada mes es generaran les Estadístiques mensuals.

Finalment, el dia 1 de gener de cada any, es generaran les Estadístiques anuals.

 
           
 

Així cada divendres per exemple podrem veure aquesta com la noticia del dia, però igualment podrem consultar les dades de les anteriors setmanes anant unes pàgines enrere.

 
           
 

Igualment a principi de cada mes i de cada any podrem veure una recopilació de dades mensuals i anuals.

 
           
 

Finalment a l'apartat Intranet jugador podrem trobar informació útil pel jugador com modificacions i actualitzacions de la plana web, i a l'apartat Preguntes i respostes trobarem informació útil pel jugador amb la intenció d'intentar aclarir conceptes del món del Pitch and Putt.

 
           
 

Cal destacar també que podem accedir ràpidament i amb comoditat tant a la notícia del dia així com a les últimes noticies publicades en relació a les dades estadístiques a partir de la pantalla Inici en el requadre de a baix a la dreta.

 
           
 

La categoria Vídeos és l'enllaç als vídeos publicats i accessibles per a tothom sense necessitat de registrar-se en relació al món del Pitch and Putt.

 
           
 

 
           

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC