Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Notícia id 6885

Ets a:  IniciNotíciesEstadístiquesNotícia id 6885
12.08.2007

Estadístiques

Explicació de funcionament de les noves aplicacions de la plana web de la Federació Catalana de Pitch and Putt: Com crear un usuari i conectarse
Aquesta és la plana principal d
 

Explicació de funcionament de les noves aplicacions de la plana web de la Federació Catalana de Pitch and Putt:
Com crear un usuari i conectarse

 
       
 

Per a poder consultar dades només cal registrar-se i d'aquesta forma podrem accedir a les nostres dades i a la d'aquells usuaris que ens donin permís per a fer-ho.

A la plana principal d'inici del nou mòdul de Dades i Estadístiques del Jugador trobarem el menú principal a dalt a l'esquerra.

 
         
 

La categoria Nous usuaris és l'enllaç per accedir al formulari per donar d'alta un nou usuari i poder accedir a la resta de funcions disponibles a la nova aplicació.  
         
 

Per donar un usuari d'alta és tan fàcil com omplir el formulari de Registre de nous usuaris on les dades imprescindibles per accedir-hi són les següents:

  • Nom complert

  • Llicència de jugador/a

  • Clau per accedir a les dades

  • E-mail per a contactar amb l'usuari

  • Data de naixement. (Aquesta dada és la que permet al sistema comprovar la identitat de l'usuari que es vol registrar. En cas de no poder realitzar correctament el registre pot ser que les dades que té la Federació del jugador estiguin equivocades o incomplertes, per tant caldrà posar-se en contacte amb la FCPP per confirmar les dades)

El telèfon no és imprescindible per realitzar el registre, però és aconsellable actualitzar-lo per a futures utilitats de la plana web o per permetre a la FCPP posar-se en contacte amb l'usuari.

 
         
 

Un cop formalitzat el registre, es rebrà un e-mail de confirmació de registre, cal que aquesta sigui una adreça d'e-mail correcta per poder recuperar la clau d'accés en cas de que l'usuari l'oblidi.

 
 

 

     
 

     
 

Un cop registrats, seleccionant la categoria Connexió en el menú de a dalt a l'esquerra podrem accedir a totes les dades mitjançant la llicència de jugador i la clau seleccionada al registrar-se.

 
         
 

Un altre forma de conectar-se al sistema per accedir a les dades d'una forma més directe, es des de la plana d'Inici, al recuadre de la dreta, al que accedirem igualment mitjançant la llicència de jugador i la clau seleccionada al registrar-se.

 
         
 

Sabrem que estem conectats perquè a la cantonada superior dreta apareixerà el nostre nom i la nostre llicència.

 
         

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC