Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament de la Copa ACPP de Parelles Mixtes 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 7054
12.10.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament de la Copa ACPP de Parelles Mixtes 2007

Reglament de la Copa ACPP de Parelles Mixtes 2007que es jugarà a El Vallès el 12, 13 i 14 d'octubre de 2007
Unió Catalana de Pitch and Putt UCPP

COPA ACPP DE PARELLES MIXTES

DE PITCH & PUTT 2007

 

REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

 

Es jugarà a El Vallès, el 12, 13 i 14 d’octubre de 2007.

 

2.- PARTICIPANTS

 

Hi podrà participar qualsevol parella composada per un jugador i una jugadora nacionals o estrangers, en possessió de les seves llicències de l’ACPP en vigor.

El nombre màxim de parelles inscrites serà de 54 pel divendres dia 12 i 54 pel dissabte dia 13. En cas d’excedir el nombre de parelles inscrites, s’eliminaran les de suma de handicaps exactes més alt en cada dia (divendres i dissabte) en la data de tancament de les inscripcions. Les parelles que no entrin en el dia escollit se’ls posarà en l’altre dia si queden places i si encara així no queden places a l’altre dia de la competició, tindran la possibilitat de jugar el dijous dia 11.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

- 18 forats Fourball Scratch (divendres 12 o dissabte 13 o eventualment dijous 11).

Passaran el tall un total de 36 parelles exactament. En cas d’empat entre les parelles que determinen la posició 36 i posteriors, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 16 i 17 millors últims forats per assegurar un total de 36 parelles, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida de les parelles.

 

- Les parelles que hagin passat el primer tall jugaran 18 forats Greensome Scratch (diumenge 14 d’octubre al matí).

Passaran un segon tall un total de 18 parelles exactament. En cas d’empat entre les parelles que determinen la posició 18 i posteriors, es desempatarà segons la millor darrera volta (resultat greensome) i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 24, 30, 32 34 i 35 millors últims forats. En cas de persistir l’empat es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 36 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida de les parelles.

 

- Les parelles que hagin passat el segon tall jugaran 18 forats Foursome Scratch (diumenge 14 d’octubre a la tarda).

 

4.- HORARI DE SORTIDA I FORMACIÓ DE GRUPS DE SORTIDA

 

Totes les sortides seran simultànies.

 

Divendres 12, dissabte 13 i eventualment dijous 11 per ordre de handicap de cada dia. Els handicaps més baixos sortiran  en les primeres sortides i els més alts en la darrera.

El divendres 12 i el dissabte 13 les sortides seran a les 9:00h si hi ha fins a 18 parelles inscrites, a les 9:00h i a les 12:00h si hi ha entre 19 i 36 parelles inscrites i a les 9:00h, 12:00h i 16:00h si hi ha més de 37 parelles inscrites per a aquest dia.

 

Les dues primeres sortides simultànies del diumenge 14 corresponents a les voltes sota modalitat Greensome es realitzaran a les 8:30 i 11:15. Jugaran a les 8:30 les 18 parelles pitjor classificades i a les 11:15 les 18 parelles millor classificades. Es realitzaran els grups de sortida segons el resultat de la volta sota modalitat Fourball.

 

La darrera sortida simultània del diumenge 14 corresponent a la volta sota modalitat Foursome es realitzarà a les 14:30. Es realitzaran els grups de sortida segons el resultat acumulat de les dues voltes anteriors.

 

5.- DESEMPATS

 

Pel lloc de campions, es desempatarà a “mort sobtada” en la modalitat Foursome Scratch començant pel forat 1 i consecutius fins desfer el desempat.

La resta de posicions amb premi desempataran per la millor darrera volta i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 27, 36, 45, 48 ,51, 52 i 53 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 54 últims millors forats.

La resta es classificarà ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

 

Copes per les parelles campiones, sots-campiones i 3eres. classificades

Medalles per les parelles classificades 4artes i 5enes.

Es lliuraran a la Nit del P&P 2007.

 

7.- INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de l’ACPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de l’ACPP. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. És obligatori que com a mínim un dels dos integrants de la parella signi la inscripció.

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

Es tancaran el 8 d’octubre de 2007 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 9 d’octubre de 2007 a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. Un cop finalitzat el període d’inscripció no es permetrà el canvi de cap dels dos integrants de la parella ni canvis d’horari.

 

9.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin i no es presentin no podran participar en les competicions oficials organitzades per l’ACPP que es celebrin fins la propera Copa ACPP de Parelles Mixtes 2008.

Els jugadors que es retirin de la competició no presentant-se a la segona o tercera volta han d’avisar al Comitè de Competició amb un mínim de 12 hores d’antelació. Els jugadors que no ho facin i no es presentin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins la propera Copa ACPP de Parelles Mixtes 2008.

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

Pel divendres o dissabte, cada parella abonarà 30 euros. Per la jornada de diumenge cada parella abonarà 30 euros independentment del nombre de voltes jugades. El preu d’aquesta competició ha estat reduït gràcies a l’esponorització d’aquesta prova per part del “Circuit Olímpic Can Fatjó

 

11.- COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format per un membre de l’ACPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de l’ACPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de l’ACPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de l’ACPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per l’ACPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC