Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 7252
05.11.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007 que es jugarà a Hcp 1 el dissabte dia 10 de novembre de 2007
Aquest és el reglament definitiu del Campionat Individual Juvenil de Catalunya de Pitch & Putt

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

DE PITCH & PUTT  -  FCPP - 2007

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers, que com a màxim facin 16 anys durant aquest any, estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP. Jugaran el campionat els 144 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix. En cas d’empat entre les posicions que determinen la posició 144 i seguents, s’escolliran els numeros de llicència més baixos fins completar els 144 jugadors.

 

2.- CAMP I DATES

Es disputarà al camp de Hcp 1, el dissabte dia 10 de novembre de 2007.

 

3.- FORMULA DE JOC

Es jugaran 18 forats Stroke-Play Scratch, individual indistint.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Les sortides es faran simultàniament. La confecció dels grups es procurarà fer d'acord amb les categories dels jugadors. L'ordre de sortida serà de més petits a més grans si s’han de fer dues sortides i de més grans a més petits si es fa una única sortida.

En cap cas s’admetran acompanyants dins del camp (ni familiars ni no familiars). Únicament els jugadors de la categoria “benjamins” podran anar acompanyats d’un caddie.

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de 2 cops. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

 

5.- DESEMPATS

Els desempats es resoldran de la següent manera:

En cas d'empat per al lloc de campió absolut, els que estiguin empatats jugaran forat per forat a mort sobtada fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d'empat per a qualsevol altre lloc amb premi, s'aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15, 16 i 17 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats.

Per els llocs restants, els jugadors es classificaran ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió juvenil absolut.

Trofeu per el dos millors classificats indistints i a la primera jugadora classificada de les següents categories sempre que hi hagui un mínim de 6 participants per categoria:

Cadets: jugadors/es que fan 15 ó 16 anys durant aquest any.

Infantils: jugadors/es que fan 13 ó 14 anys durant aquest any.

Alevins: jugadors/es que fan 11 ó 12 anys durant aquest any.

Benjamins: jugadors/es que fan 10 anys o menys durant aquest any.

Els trofeus no són acumulables. Tenen preferència campió i sotscampió absolut sobre els premis per edats. L’entrega de trofeus tindrà lloc en finalitzar la prova.

 

7.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta de l’any 2007.

 

8.- DRETS D'INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. Cada jugador abonarà 15€.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tancaran el 6 de novembre de 2007 a les 18 hores.

 

10.- COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC