Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Pitch & Putt s'extèn a la Xina

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 7357
21.11.2007

Fulls Informatius FCPPEl Pitch & Putt s'extèn a la Xina

Full Informatiu nº 5/2007 de la Federació Catalana de Pitch and Putt. Novembre de 2007
EL PITCH AND PUTT S’EXTÉN A LA XINA

 

FCPP                       Full Informatiu nº 5/2007

 

 

EL PITCH AND PUTT S’EXTÉN A LA XINA

 

 

 La recent constituïda “China Pitch and Putt Association” ha estat admesa en la FIPPA amb el vot unànime de totes les associacions i federacions membres d’aquest organisme internacional de Pitch and Putt.

 

 La introducció del Pitch and Putt a la Xina ha estat impulsada per l’empresa catalana de gestió esportiva CRS, que dirigeix  el nostre assessor Joan Anton Camuñas qui ha comptat amb la col·laboració de l’ACPP i la FCPP i el suport i recolzament de la Generalitat de Catalunya. El Pitch and Putt s’ha escollit com un dels esports en els que Catalunya disposa d’experiència i tecnologia pròpies per establir lligams de col·laboració amb aquest país.

 

 A partir d’una primera visita de representants xinesos a Catalunya amb motiu de la II Copa del Món que va tenir lloc a Teià,  han tingut lloc una sèrie de visites i de intercanvis que han culminat amb la formació de la “China Pitch and Putt Association” i la seva petició d’entrada en la FIPPA.

 

Recordem que la Secretaria de la FIPPA té actualment la seva seu a Barcelona i està a càrrec de Josep M de Anzizu i Martin Whitelaw. Ells dos, juntament amb el President de la FIPPA Mervyn Cooney i el Secretari General de l’EPPA John Manning des d’Irlanda, estan al càrrec de la promoció del Pitch and Putt arreu del món.

 

El Govern de la Generalitat, mitjançant la Secretaria d’Afers Exteriors de la Vice Presidència, ha signat recentment un acord de col·laboració de tres anys amb la Federació Catalana de Pitch and Putt per ajudar a desenvolupar aquesta tasca de nivell internacional que es considera molt important per refermar la identitat i independència del Pitch and Putt així com la posició de la federació catalana en els organismes internacionals d’aquest esport.

 

Amb l’entrada de l’Associació Xinesa, la FIPPA passa a estar constituïda per quinze membres cada un dels quals té un vot en les assemblees anuals: Irlanda, Catalunya, Gran Bretanya, Holanda, Itàlia, França, Noruega, Suïssa, Dinamarca, Xile, Austràlia, Canadà, Xina, Andorra i San Marino.

 

 

 

 

 

Secretaria FCPP

Novembre 2007

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC