Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Regles de Pitch and Putt de la FIPPA

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 7426
05.12.2007

Fulls Informatius FCPPRegles de Pitch and Putt de la FIPPA

Full Informatiu nº 7/2007. Regles de Pitch and Putt de la FIPPA
FULL INFORMATIU FCPP (Esborrany JMA 1-12-07)

FCPP                        Full Informatiu nº 7/2007

 

REGLES DE PITCH AND PUTT DE LA FIPPA

 

L’Assemblea de la FIPPA ha donat el darrer vist i plau a les anomenades “Pitch and Putt FIPPA Rules” o “Regles de Pitch and Putt de la FIPPA”, que a partir del primer de gener seran obligatòries en les competicions internacionals organitzades tant per l’EPPA com per la FIPPA.

 

Recordem que aquest tema ha estat  tractat ja altres vegades per aquesta Secretaria (veure el Full Informatiu FCPP 2/2007 i la notícia que es va publicar en el web el 21/8/2007).

 

Per a informació general convé destacar els següents fets relacionats amb aquesta important reglamentació:

 

  • Des de la creació de la FIPPA es va considerar necessari que el Pitch and Putt tingués unes regles pròpies en quant ho requerissin les seves característiques diferencials. Durant gairebé un any i a partir dels treballs de diverses comissions, amb intervenció final dels nostres àrbitres, es va procedir a redactar una normativa que finalment ha estat aprovada per l’Assemblea de la FIPPA per unanimitat.
  • El  text té en compte les característiques del Pitch and Putt i, en els casos no contemplats en les regles pròpies, es declara que seran aplicables les de la R&A de Saint Andrews. Es preveuen revisions cada dos anys per tenir en compte les experiències viscudes en la seva aplicació.
  • A partir del primer de gener de 2008 aquestes Regles seran d’aplicació en totes les competicions internacionals de la FIPPA, la primera de les quals és el II Open Internacional de Catalunya a Handicap 1 (març 2008). També s’aplicaran en els altres Opens Internacionals (França, San Marino, Itàlia i Suïssa), en els amistosos internacionals (Catalunya-Irlanda) i en la II Copa del Món que tindrà lloc el mes d’octubre a Holanda.
  • En aquests moments s’està procedint a la traducció al català de les Regles per posar-les a l’abast de tots els nostres jugadors que vulguin participar en les competicions internacionals. De totes maneres es pot consultar el text en anglès en el web de la FIPPA: www.fippa.net i en el nostre web www.pitchandputt.cat

 

  • Un punt important és que cada associació o federació segueix sent lliure de tenir la seva normativa per a les competicions pròpies tot i que la FIPPA recomana estudiar la possibilitat d’aplicar en el futur la normativa general amb les modificacions que cada associació o federació consideri convenients. D’acord amb el parer de la Comissió Esportiva i el Comitè d’Àrbitres, la Junta Directiva de la FCPP considera adequat esperar uns mesos per veure com ha anat l’aplicació en els tornejos internacionals i aleshores decidir sobre les modificacions que es considerin necessàries per adaptar aquesta normativa a la pròpia del Pitch and Putt català.
  • S’ha de mencionar d’una manera molt especial la tasca realitzada pels nostres àrbitres –coordinats per en Narcís Sureda- i per en Martin Whitelaw, tasca que ha estat reconeguda pel President de la FIPPA i pels representants dels països membres. El Pitch and Putt català ha contribuït, una vegada més, al desenvolupament del nostre esport arreu del món.
  • Qualsevol interessat pot adreçar-se a la Secretaria de la FCPP si requereix una informació addicional.

 

 

Secretaria FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC