Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de novembre

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 11930
14.11.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de novembre

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de novembre de 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum de l’Acta de la reunió de Comissió Esportiva FCPP novembre-2009

 

1.- Comentari sobre el procés d’eleccions i membres de la Comissió Esportiva

 

Víctor Moscatel explica als membres de la Comissió Esportiva que ha estat escollit President de la FCPP i per tant nombra segons programa previ de la seva candidatura a Jordi Torrent Marès com a President de la Comissió Esportiva. En Jordi Torrent nombrarà als membres de la Comissió Esportiva segons cregui oportú seguint els requeriments dels estatuts de la FCPP tot i que informa a la Comissió Esportiva de la seva intenció inicial de seguir una línia continuista i de mutu acord amb el President de la FCPP. Es nombra Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva de la FCPP que estarà format per Jordi Torrent, Narcís Sureda i Lluís Fernández.

 

2.- Grups i preparació Reglament Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2009

 

Respecte a la decisió pressa a la passada reunió d’aquesta comissió de la forma de resoldre la puntuació i els empats al Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2010, s’ha rebut una carta proposant altres possibilitats, així la Comissió Esportiva d’acord amb la Junta Directiva FCPP decideix realitzar una consulta als clubs donada la bona acollida que te aquesta prova entre tots els jugadors perquè puguin donar la seva opinió al respecte tot i que aquests ho poden fer respecte aquest tema i qualsevol altre adreçant una carta a la Comissió Esportiva. Aquesta consulta possiblement posarà de manifest una gran diversitat d’opinions per tant es marcaran uns requisits mínims per tenir en compte les propostes:

  • La consulta es realitzarà per clubs i no per equips o jugadors ja que aquests són els membres de la FCPP. La proposta haurà d’estar signada i adreçada pel President o Vicepresident del club.
  • Les propostes rebudes podran contemplar esmenes exclusivament al sistema de puntuació i punts derivats d’aquest com per exemple el tractament dels empats tenint en compte les conseqüències que es deriven de les propostes presentades.
  • La consulta no serà vinculant i sempre estarà sotmesa a un mínim de participació per part dels clubs tenint-se en compte el que representa cada proposta dins del conjunt de propostes rebudes. D’aquesta forma s’eliminarà el fet de que els clubs que pensin que el Reglament de la competició ja està ben definit perdin la seva veu a l’hora d’avaluar aquest punt del Reglament.
  • Les propostes hauran de tenir en compte que no existeixin penalitzacions exagerades en relació a la falta comesa.

 

A les decisions preses en anteriors reunions d’aquesta comissió s’havia tingut en compte la renúncia d’un equip i que mantindria la categoria de joc l’últim equip en baixar de la categoria on hi havia una baixa. En el cas de segona divisió per l’any 2010 no hi ha cap equip que perdi la categoria així per analogia amb la resta del reglament en el aspecte de pujades i baixades de categoria, pujaria de categoria el primer equip de la següent categoria que més puntuació hagi obtingut a la temporada anterior comparant els resultats obtinguts a les diferents divisions geogràfiques.

 

La previsió final d’equips per la temporada 2010 tenint en compte que la FCPP sempre ha tingut com a objectiu el permetre la màxima participació d’equips, serà la següent:

  • 18 equips a 1ª divisió
  • 2 zones geogràfiques de 18 equips a 2ª divisió
  • 2 zones geogràfiques de 18 equips a 3ª divisió
  • 3 zones geogràfiques de 20, 20 i 24 equips a 4ª divisió.

El màxim establert de 20 equips a una zona de 4ª divisió ve definit per a completar fins a 5 sortides simultànies (4 equips per sortida simultània) en camps de 9 forats.

El màxim establert de 24 equips a una zona de 4ª divisió ve definit per a completar fins a 6 sortides simultànies (4 equips per sortida simultània) en camps de 9 forats i atenent a l’experiència la zona de 24 equips serà la zona centre de 4ª divisió.

 

La configuració d’equips a les diferents zones fa imprescindible que al sorteig de seus per a competicions oficials del 2010 es tingui en compte aquest fet especialment a 4ª divisió i que fins a la 3ª prova no es puguin disputar proves en camps de 9 forats ja que la previsió de la posta de sol és per les 20:30 el dia 17 d’abril , i en canvi a la 2ª prova prevista pel 6 de març la posta de sol es preveu a les 18:45 i per tant impossibilita el normal desenvolupament de la prova.

 

Donat el nombre d’equips preinscrits a la competició, s’englobarà abans del sorteig de seus per a competicions oficials del 2010 a cada equip en una zona geogràfica de joc en aquells grups que així estigui previst. Es decideix que els equips que depenen de clubs lligats esportivament amb un camp que pot ser seu d’una zona hauran de jugar en aquella zona concreta quan tinguin possibilitat d’escollir segons reglament.

 

3.- Precs i preguntes

 

Es demana per part del seleccionador preveure els criteris de selecció per l’any 2010 de la mateixa forma com estaven establerts per l’any 2009 i publicar-los abans de començar la temporada 2010.

 

En relació a al Campionat d’Europa a celebrar a finals de setembre a Lloret Papalús, el seleccionador demana a la Comissió Esportiva que voldria poder establir uns entrenaments periòdics per als jugadors seleccionats i per això cal que els jugadors s’escolleixin amb temps, així al estar previst que al finalitzar el març només s’hauran jugat tres proves del Rànquing, es demana utilitzar els criteris de selecció a principis d’any per poder realitzar els trials entre febrer i març possiblement en més d’un camp per evitar l’efecte de jugadors locals.

 

A la Comissió Esportiva li sembla adient la petició i així poder tenir un període d’entrenament prou llarg en el temps de març a setembre, però demana al seleccionador que realitzi un programa d’entrenament perquè tots els jugadors assistents als trials sàpiguen amb anterioritat a que es comprometen durant aquests mesos. Si encara així algun dels jugadors prèviament seleccionats no seguís l’entrenament marcat i per tant es desmarquessin de la disciplina del Seleccionador, podrien ésser descartats en cas de que el Seleccionador ho consideri oportú, per tant als trials es tindran que classificar per ordre tots els jugadors assistents i no únicament els jugadors seleccionats inicialment pel Campionat d’Europa.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC