Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de desembre

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 12082
23.12.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de desembre

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes de desembre de 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Acta reunió de Comissió Esportiva ACPP desembre-2009

 

1.       Cartes rebudes

 

S’ha rebut una carta d’un camp que ens demana solucionar el problema d’adjudicació de handicap quan un jugador amb prou experiència prèvia aconsegueix un handicap molt per sobre del seu nivell de joc a través d’un curset fet en un camp de Pitch and Putt.

 

La Comissió Esportiva decideix avisar al professor que ha adjudicat incorrectament aquest handicap i proposa realitzar una circular a tots els camps per definir que si s’ha d’avisar a un mateix camp dues vegades en el període d’un any per adjudicacions de handicap incorrectes, el camp i el professor involucrats restaran inhabilitats per adjudicar handicap amb criteris subjectius durant el període d’un any. Per poder vincular professor i camp, les adjudicacions de handicap hauran d’anar signades pel tècnic, amb el seu nom i cognoms i el segell del camp del que depèn aquest tècnic.

 

Paral·lelament es proposa afegir en el Reglament de Handicap revisat però encara no editat, un apartat en el punt 4.5 que digui que l’ordre per assignar handicap a nous jugadors quan convergeixen dos o més criteris per adjudicar handicap serà en primer lloc la conversió de handicap de golf a handicap de Pitch and Putt, en segon lloc dues targetes en concurs o firmades per un professor i en últim lloc el curset d’iniciació al Pitch and Putt. Als jugadors que deixin d’informar de criteris amb prioritat i per tant es beneficiïn d’un handicap més alt que el que li pertocaria segons Reglament, se’ls hi modificarà aquest handicap per restablir-lo al valor que marca aquest Reglament.

 

2.       Preparació Reglament Interclubs Femení

 

En relació a les seus del Interclubs Femení, s’explica als membres de la Comissió Esportiva que el Reglament del sorteig de seus oficials impossibilitava que un camp seu del Campionat de Catalunya Femení fos a la vegada seu de una prova del Interclubs Femení, així seguint l’ordre del sorteig, la 4ª prova del Interclubs Femení a la zona est es jugarà a Franciac.

 

Per tal de permetre els entrenaments de les jugadores del Interclubs Femení a la 2ª prova de la zona est prevista a Mas Pagès, aquesta prova coincideix la setmana posterior a l’Open de Catalunya previst en aquest mateix camp, per tant es recomana un canvi d’ordre de seu amb la 3ª prova prevista a Castelló i si aquest últim camp no pogués realitzar el canvi, es forçaria el canvi amb la 4ª prova prevista a Franciac.

 

Es demanarà als camps seus del interclubs femení que escolleixin dia de joc segons preveu el Reglament del Interclubs Femení que obliga a que dues proves de la fase regular de cada zona es juguin en dissabte i dues proves en diumenge, i que una prova de la fase final es jugui en dissabte i una en diumenge. L’ordre per adjudicar aquests dies de joc serà l’ordre en que van aparèixer en el moment de realitzar el sorteig de seus.

 

Es demana afegir un paràgraf al Reglament que recordi que la participació de les jugadores en un equip que jugui el Interclubs Femení no exclou la possibilitat de que aquestes jugadores puguin participar en altres competicions per equips per altres equips.

 

3.       Preparació Reglament Interclubs Juvenil

 

Es demana afegir un paràgraf al Reglament que recordi que la participació dels jugadors en un equip que jugui el Interclubs Juvenil no exclou la possibilitat de que aquests jugadors puguin participar en altres competicions per equips per altres equips.

 

S’inclourà en el Reglament del Interclubs Juvenils un paràgraf on s’especifiqui que el període d’entrenament començarà a les 14:00 del diumenge de la setmana anterior a la celebració de la prova a un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC