Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de maig

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 15959
15.06.2011

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de maig

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes de maig de 2011

Resum Acta reunió Comissió Esportiva ACPP – Maig 2011

 

1-      Competició Femenina Est vs Oest

 

Es comenten les dues propostes que arriben del Comitè Femení respecte a aquesta competició mantenint com a base els acords de reunions prèvies de la Comissió Esportiva:

 

·         Es demana que donat que aquesta competició es juga a dues voltes i que les places designades són per els equips participants al Interclubs Femení, que els equips puguin designar per les places disponibles a diferents jugadores per la primera i la segona volta de la competició donant entrada a un major nombre de jugadores a aquesta competició. La Comissió Esportiva accepta aquesta proposta incorporant-la al Reglament que es te que redactar.

·         Es demana que s’assigni una suma handicap mínim per les dues zones, d’aquesta forma la competició no quedarà condicionada únicament a les jugadores de millor nivell. La Comissió Esportiva no accepta aquesta proposta perquè la competició es va pensar inicialment com a una competició on hi estiguessin les millors jugadores dels diferents equips a més a més de la dificultat d’aplicació d’aquesta norma ja que es tindria que definir l’ordre en que es demanaria complir amb aquest handicap mínim als diferents equips. Potser es pot incorporar aquesta norma a futures edicions, però en aquesta primera edició es prefereix un Reglament el més simple possible.

 

A l’última prova del Interclubs Femení es retrasarà l’última sortida a les 14:00 per permetre entre les 12:00 (hora teòric d’acabament de la sortida de les 9:00) i les 14:00 realitzar un aperitiu i un sorteig de regals a totes les participants fent que sigui un acte de cloenda de la competició a l’únic moment en que es trobaran totes les jugadores que participen a la fase final de la comeptició.

 

2-      Aplicació Reglament de Handicap

 

Hi ha una consulta a la secretaria de l’ACPP sobre quin article ha de tenir prioritat sobre un altre en un punt concret en que no està regulat on coincideix un desqualificat (que suposa una pujada de handicap) i una prova de parelles, nocturna o de un sol ferro i el putter (que no puja handicap).

 

S’acorda que en competicions nocturns i de un sol ferro i el putter, els jugadors desqualificats pujaran handicap en 0,2. Els jugadors retirats (aquells que entreguen la targeta fent constar la seva retirada) no pujaran handicap. Per tant te prioritat l’article 5.5 sobre l’article 5.3.

 

Queda per definir per a properes reunions de la Comissió Esportiva el mateix cas en competicions de parelles en cas de desqualificació.

 

 

3-      Modificació nombre mínim de jugadors en competició

 

Davant la petició per part de diversos camps i jugadors de la modificació de la norma d’un mínim de 25 jugadors per competició perquè una prova sigui valedora per modificar handicap, la Comissió Esportiva decideix rebaixar aquest nombre a 20 com a mesura transitòria. És important remarcar que es demanaran estrictament un mínim de 20 jugadors en competició per a competicions de caràcter general i es reforçarà el control per fer complir la norma demanant als camps la presentació de les targetes de joc en casos dubtosos. Les classificacions de la prova es publicaran independentment de si la competició és valedora o no per modificar handicap.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC