Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Novetats a la web

Ets a:  IniciNotíciesInformació de la webNotícia id 17777
29.02.2012

Informació de la webNovetats a la web

Un petit resum de les novetats en el redisseny de la web de la FCPP/ACPP
REDISSENY
A més de l'evident canvi de look s'ha intentat millorar la usabilitat de la web. Afegit un cercador a la capçalera per la recerca de notícies concretes i organització dels principals enllaços a la barra de links superior. I al peu de pàgina afegit un menú web amb el recull de les diferents seccions de la web i totes les categories on estan agrupades les notícies.També s'ha potenciat la presència de banners publicitaris a les diferents pàgines de la web, i s'han incorporat botons per compartir les pàgines a les principals xarxes socials (facebook, twitter i google+).

PÀGINA PRINCIPAL
La pàgina d'entrada és la que més modificacions presenta. Un carrusel superior d'imatges mostra continguts de rellevància per la gent que vol conèixer el pitch&putt. A continuació es mostren les quatre notícies amb imatge més destacades del moment. Seguidament una colla de blocs presenten diferents informacions com les últimes notícies de campionats oficials, els resultats dels últims torneigs socials, els propers actes a l'agenda, accés a pdfs com el calendari de competicions o les regles del P&P.

NOTÍCIES
S'han incorporat totes les notícies existents a l'anterior web i s'ha modificat una mica la manera de mostrar-se.
A nivell del llistat de notícies es poden establir filtres per diverses categories i inclús veure només els resultats de torneigs socials jugats a camps concrets. A nivell del detall de la notícia és on hi ha més canvis. Les notícies molt grans com les classificacions acumulades del rànquing es mostren com un annexe html per poder veure-les a pantalla complerta sense la limitació d'espai dins la pròpia web. Per les demés notícies també es disposa d'una icona per mostrar el contingut aïllat de l'interfície web. Al peu de la notícia es disposa d'una icona per ressaltar text (útil bàsicament per buscar-se un mateix i els amics als llistats de classificacions). Als blocs de mà dreta de la notícia es disposa d'accés a altres notícies dins la mateixa categoria, o a les subpàgines de la notícia en cas de tenir-ne. També s'ha potenciat la incorporació de fitxers annexes a les notícies. Inicialment totes les notícies provenen de la web anterior i en alguns casos poden no ajustar-se al nou disseny. Això s'anirà corregint a mida que s'afegeixin nous continguts i s'utilitzin les noves funcions que permet ara la web.

Nova secció: HISTORIAL a les Competicions Oficials
Recull de resultats any a any de tots els campionats oficials i quadre d'honor de cadascuna de les competicions. A més els usuaris registrats tenen un nou menú dins la intranet del jugador que els mostra els resultats concrets de les seves participacions, podent també veure la dels amics o consultar per llicències.

Nova secció: Calendari de TORNEIGS
S'ha incorporat la possibilitat de consultar fàcil i ràpidament tots els torneigs que es juguen en un dia concret, podent filtrar per províncies.També s'ha acurat la recerca ampliada podent filtrar per exemple per diversos camps o modalitats de joc.

Nova secció: AGENDA de la FCPP/ACPP
Permet consultar tots els actes previstos durant l'any sobre competicions o esdeveniments.

Altres retocs
Adaptació al nou disseny de totes les pantalles de l'intranet dels jugadors, i de seccions públiques de la web com els Àlbums de fotos, els Vídeos o els Pagaments on-line.


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC