Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Avís Legal

Ets a:  IniciNotíciesInformació de la webNotícia id 39620
01.01.2020

Informació de la webAvís Legal

AVíS LEGAL

 

1.  DADES D’IDENTIFICACIÓ

Vostè está visitant la web www.pitch.cat titularitat de l’Associació Catalana de Pitch & Putt (en endavant, ACPP o l’ASSOCIACIÓ),

NIF: G-17419706

Adreça: Carrer Diputació 274 ppal A de Barcelona

Email:info@pitch.cat

 

2.  ACEPTACIÓ DE L’USUARI

Aquest Avís Legal regula l'accés i utilització de la pàgina web www.pitch.cat (en endavant la "Web") que l’ASSOCIACIÓ posa a disposició dels usuaris d'Internet, els seus socis i associats. S'entén per usuari la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats de la web. L'accés i navegació d'un usuari per la web implica l'acceptació sense reserves del present Avís Legal.

L’ASSOCIACIÓ podrà oferir a través de la pàgina web serveis que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies sobre les quals s'informarà a l'Usuari en cada cas concret.

 

3.  UTILIZACIÓ DE LA WEB

·       L'usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera l'Usuari s'obliga a no utilitzar el web o els serveis que es puguin prestar a través de la web amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir un normal gaudi de la Web per altres Usuaris.

·       L'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin a la web.

·       L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics de l’ASSOCIACIÓ o de tercers.

·       L'usuari es compromet a no obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies, enregistraments, programari i en general, qualsevol classe de material accessible a través del web o dels serveis oferts en el mateix

·       S'entén que l'accés o utilització del web per part de l'usuari implica l'acceptació per aquest de l'Avís Legal que L’ASSOCIACIÓ tingui publicades en el moment de l'accés, les quals estaran sempre disponibles per als usuaris

·       L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com ara els comentaris, fòrums d'opinió, entre d’altres) que l’ASSOCIACIÓ ofereix a la seva seu web i a no utilitzar los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament jurídic; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d'apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans en qualsevol que sigui la seva expressió.

 

4.  ACCÉS A LA WEB I CONTRASSENYES

·       L'accés a la web per part dels usuaris  caràcter restringit a la condició de jugador de pitch and putt amb llicència d’activitat física en vigor.

·       Quan sigui necessari que l'usuari es registri o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis, la recollida i el tractament de les dades personals dels usuaris serà d'aplicació el que disposa l'apartat 8 d'aquest Avís Legal, així com el disposen les Condicions de Registre i a la Política de Privacitat.

·       Queda prohibida l’accés a l’àrea privada d’associats a través del web per part de menors d'edat, havent d'obtenir degudament i amb anterioritat, el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran considerats com responsables dels actes que portin a terme els menors al seu càrrec.

·       Si per a la utilització d'un servei a la Web, l'usuari ha de procedir al seu registre, aquest serà responsable d'aportar informació veraç i lícita. Si com a conseqüència del registre, es dotarà a l'usuari d'una contrasenya, aquest es compromet a fer un ús diligent ia mantenir en secret la contrasenya per accedir a aquests serveis. Els usuaris són responsables de l'adequada custòdia i confidencialitat de qualsevol identificador i / o contrasenya que li siguin subministrades per l’ASSOCIACIÓ i es comprometen a no cedir el seu ús a tercers, ja sigui temporal o permanent, ni a permetre el seu accés a persones alienes. Serà responsabilitat de l'usuari la utilització dels serveis per qualsevol tercer il·legítim que empri a aquest efecte una contrasenya a causa d'una utilització no diligent o de la pèrdua de la mateixa per l'usuari.

·       L'usuari està obligat a notificar de forma immediata (al correu facilitat anteriorment) a l’ASSOCIACIÓ qualsevol fet que permeti l'ús indegut dels identificadors i / o contrasenyes, tals com el robatori, pèrdua, o l'accés no autoritzat als mateixos, per tal de procedir al seu immediata cancel·lació. Mentre no es comuniquin aquests fets, l’ASSOCIACIÓ quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'ús indegut dels identificadors i / o contrasenyes per tercers no autoritzats.

 

5.  MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS DE L'AVÍS LEGAL

L’ASSOCIACIÓ es reserva expressament el dret a modificar el present avís legal. L'usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar la web i el present Avís Legal.

 

6.  LIMITACIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

·       L’ASSOCIACIÓ es compromet a realitzar els seus millors esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer a la web. En qualsevol cas, l’ASSOCIACIÓ estarà exempta de qualsevol responsabilitat derivada d'eventuals errors en els continguts que poguessin aparèixer en la web, sempre que no li siguin imputables.

·       L’ASSOCIACIÓ no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivat per causes alienes a l ‘ASSOCIACIÓ, de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’ASSOCIACIÓ.

 

7.  PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

TOTS ELS DRETS RESERVATS.

·       Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual delweb www.pitch.cat i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen, com a autor d'obra col·lectiva o com a cessionària, a l’ASSOCIACIÓ o, si escau, a terceres persones.

·       Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb qualsevol fi, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de l’ASSOCIACIÓ. L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial i intel·lectual titularitat de l’ASSOCIACIÓ i de tercers.

·       L'usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb altres fins, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

·       L’ASSOCIACIÓ proporciona l'accés a tot tipus d'informacions, serveis, programes o dades a Internet que poden pertànyer a terceres persones, en aquest cas, l’ASSOCIACIÓ no es fa responsable d'aquests continguts ni de quantes reclamacions puguin derivar de la qualitat, fiabilitat, exactitud o correcció dels mateixos.

 

8.  PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

·       L’ASSOCIACIÓ adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat, atès l'estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això, d'acord amb el que estableix la legislació espanyola de protecció de dades de caràcter personal.

·       L'usuari podrà proporcionar a l’ASSOCIACIÓ les seves dades de caràcter personal a través dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen a la web i que l’ASSOCIACIÓ posa a disposició dels jugadors de pitch and putt amb llicència d’activitat física en vigor. Aquests formularis incorporen un text legal en matèria de protecció de dades personals que dóna compliment a les exigències establertes en el REGLAMENT (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en Pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (Reglament General de Protecció de dades). De la mateixa manera, l’ASSOCIACIÓ podrà obtenir dades de caràcter personal originats per la seva navegació i / o ús de la web, d'acord amb la nostra política de privacitat.

·       L'usuari podrà proporcionar a l’ASSOCIACIÓ les seves dades de caràcter personal a través dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen a la web i que l’ASSOCIACIÓ posa a disposició dels jugadors de pitch and putt amb llicència d’activitat física en vigor. Aquests formularis incorporen un text legal en matèria de protecció de dades personals que dóna compliment a les exigències establertes en el REGLAMENT (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en Pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (Reglament General de Protecció de dades). De la mateixa manera, l’ASSOCIACIÓ podrà obtenir dades de caràcter personal originats per la seva navegació i / o ús de la web, d'acord amb la nostra política de privacitat.

 

·       Preguem llegeixi atentament els textos legals, en particular la nostra Política de Privacitat, abans de facilitar les seves dades de caràcter personal.

 

9. ENLLAÇOS DE TERCERS

 

·       En el cas que a la web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet, l’ASSOCIACIÓ no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas l’ASSOCIACIÓ assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap dels hipervincles o altres llocs d'Internet.

·       Aquests enllaços es proporcionen únicament per informar a l'Usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre un tema concret, i la inclusió d'un enllaç no implica l'aprovació de la pàgina web enllaçada per part de l’ASSOCIACIÓ

·       L’ASSOCIACIÓ tan sols autoritza mencions als seus continguts en altres seus web, amb el tractament que aquestes considerin sempre que sigui respectuós, compleixi la legislació vigent i en cap cas reprodueixin, sense la deguda autorització, els continguts de l’ASSOCIACIÓ.

 

10. LLEI I JURISDICCIÓ

Totes les qüestions que es suscitin entre l’ASSOCIACIÓ i l'usuari relatives a la interpretació, compliment i validesa del present Avís Legal es regiran per les seves pròpies clàusules i, en el que en aquells temes no previstos, d'acord amb la legislació espanyola, sotmetent-se expressament les parts a la jurisdicció dels jutjats i tribunals del domicili de l’ASSOCIACIÓ.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC