Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Política de Privacitat

Ets a:  IniciNotíciesInformació de la webNotícia id 39627
01.01.2020

Informació de la webPolítica de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

RESPONSABLE

Denominació social: Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP), NIF: G-17419706

Adreça: Carrer Diputació 274 ppal A de Barcelona

Email:info@pitch.cat.

L’Associació Catalana de Pitch & Putt (en endavant “ACPP”), conforme al Reglament (UE) 2016/679, abril 27 de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes i la resta de legislació vigent en la matèria, posa en coneixement de els usuaris d'aquest lloc web (en endavant, "el lloc web"), la Política de Privadesa i Protecció de dades que aplicarà en el tractament de les dades personals que l'Usuari faciliti a través del lloc web, ja sigui durant la fase de registre en el mateix i / o mitjançant el formulari de contacte i la resta de mecanismes oferts en el lloc web.

L'Usuari, en proporcionar a ACPP les seves dades de caràcter personal a través dels formularis electrònics del Lloc Web i, si escau, mitjançant la marcació de la corresponent casella d'acceptació, consent expressament que ACPP pugui tractar aquestes dades en els termes d'aquesta clàusula de Política de Privadesa i Protecció de Dades i per als fins aquí expressats.

ACPP posa en coneixement dels Usuaris del lloc web que les seves dades de caràcter personal només podran obtenir-se per al seu tractament quan siguin adequades, pertinents i no excessives en relació amb l'àmbit i les finalitats determinades, explícites i legítimes per a les quals s'hagin obtingut.

Seran cancel·lades quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a aquesta finalitat o quan ho demani el titular en l'exercici del seu dret de cancel·lació, sempre que no estiguin subjectes a compliments de terminis legals de conservació. Les dades personals facilitades seran tractades per ACPP i s'utilitzaran d'acord amb la següent informació.

 

QUINES DADES DE CARÀCTER PERSONAL DEMANEM MITJANÇANT EL LLOC WEB?

Podem demanar o rebre les seves dades a través de la seva interacció amb nosaltres mitjançant l'emplenament de formularis i qüestionaris ubicats a les diferents seccions del lloc web amb la finalitat d’enviar les seves sol·licituds d'informació, peticions, etc. En alguns casos, les dades de caràcter personal són facilitades directament per subscriure’s a la nostra Newsletter o butlletí de notícies, quan contacta amb nosaltres a través dels canals habilitats, respon a enquestes, es subscriu als nostres perfils de xarxes socials o interactua amb nosaltres a través d'aquests perfils mitjançant comentaris, opinions o compartint els continguts publicats en cada perfil.

 

FINALITATS PRINCIPALS:

Tramitació de la sol·licitud de la llicència d’activitat física ACPP

·      Tramitació de la sol·licitud de jugador de pitch amb putt amb llicència d’activitat física ACPP

·      Emissió del carnet de jugador de pitch and putt amb llicència d’activitat física ACPP

·      Emissió, gestió i cobrament de rebut de l’associació

Tramitació de la sol·licitud de la llicència federativa FCPP

        Tramitació de la sol·licitud de llicència federativa de jugador de pitch and putt

        Emissió de la llicència federativa

·       Emissió, gestió i cobrament de rebut de la federació

Gestions Administratives

·   Altes, baixes i renovacions de les llicències i carnets de la Federació i l’associació

·        Gestió   dels   pagaments  (associació  i federació)

·    Tramitació  de l’assegurança obligatòria federativa per a la pràctica del pitch and putt

·        Actualització dades

Gestions relatives al handicap

·        Control I administració del hándicap per jugadors

·        Control de freqüència de joc en clubs

·   Manteniment de les dades relatives al hándicap per a la consulta a través de la web i la intranet de l’ACPP.

Organització de campionats

·     Confecció I comunicació de convocatòries dels campionats organitzats per l’ACPP i la FCPP.

·       Tramitació de les inscripcions

·       Publicació dels resultats de les competicions i tornejos i dels participants a la web, newsletter i els Mitjans de comunicació dels clubs.

Competències Federació

de

la

Desenvolupament de les competències atribuïdes per la Llei 10/1990 de 15 d’octubre de l’esport i el Decret Legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, pel qual s'aprova el Text únic de la Llei de l'esport i el desenvolupament del contingut dels Estatuts de la Federació

Competències l’Associació

 

de

Desenvolupament del   contingut  dels   Estatuts                            de l’associació (objectius i finalitats) i el Codi Civil de Catalunya i la resta de normativa d’aplicació.

 

FINALITATS ADDICIONALS

Estadístiques I enquestes de satisfacció

·        Ús amb finalitats estadístiques a l'efecte d'analitzar el comportament i les tendències dels Usuaris i analitzar com millorar els serveis que prestem als Usuaris.

·        Realització d'enquestes de satisfacció dels serveis rebuts per a una correcta gestió dels processos de qualitat i millora dels mateixos.

Detecció I investigació

Detectar i investigar fraus, així com altres activitats il·legals i trencaments potencials de les nostres polítiques de privacitat, avís legal i / o Condicions d'Us

Newsletter

Enviament d’informació relacionada amb les activitats organitzades per l’associació, la federació i la resta de membres de l’entitat.

Comunicacions comercials

Enviament d’informació relacionada amb els productes dels patrocinadors i col·laboradors de l’entitat.

Comunicacions competicions

Enviament d’informació relacionada amb competicions organitzades tant per l’ACPP com per la FCPP

Publicació fotografies i videos

Publicació de fotografies i videos en xarxes socials, web, newsletter I la resta de mitjans de comunicació.

 

BASE JURÍDICA PEL TRACTAMENT_LEGITIMACIÓ

La base jurídica per al tractament de les dades es correspon amb el consentiment prestat per l'Usuari en emplenar les dades i el marcatge de les caselles d'acceptació corresponents, així com l'enviament dels diferents formularis, sol·licituds, qüestionaris dels diferents serveis i alta i registre.

Per al manteniment de les relacions establertes entre usuaris, clients i proveïdors de ACPP.

 

TERMINIS DE CONSERVACIÓ

Les dades es conservaran en virtut del compliment de terminis legals segons normativa mercantil, sectorial i en qualsevol cas en compliment de terminis legals de prescripció de possibles accions legals.

Les dades de contacte es conservaran mentre es mantingui la relació i no se sol·liciti la seva supressió.

Les dades associats a la seva interacció en els perfils de l’entitat de xarxes socials es conservaran durant el termini que vostè habiliti en aquesta xarxa social a les seves publicacions.

Les dades de conservació per a finalitats comercials es conservaran de forma indefinida mentre no se sol·liciti la seva supressió. En tot cas, les dades es conservaran durant terminis legals de prescripció de possibles accions legals.

 

DESTINATARIS DE CESIONS

Estan previstes les següents cessions de dades:

A organismes de l'Administració Pública amb competència en matèria de comunicacions i prestacions de serveis de la informació i organismes amb competència en matèria de consum per a atendre les possibles reclamacions dels usuaris.

Als clubs i entitats membres de l’associació en el marc de l’organització de competicions i torneigs. Tanmateix, a la Federació Catalana de Pitch & Putt per a la tramitació de la corresponent llicència federativa.

Entitats asseguradores i bancàries amb l’objectiu de realitzar les funcions pròpies del seu objecte social.

 

DRETS DELS INTERESSATS

Els interessats poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició dirigint-se per escrit a l’ACPP, amb adreça al Carrer Diputació 274 ppal A de Barcelona o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça: info@pitch.cat

Els interessats tenen dret a retirar el consentiment prestat.

Els interessats tenen dret a reclamar davant l'Autoritat de Control, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

L'Usuari serà l'únic responsable de la veracitat de les dades facilitades a l’ACPP.

L’ACPP adopta les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal continguts en els mateixos i per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats. Qualsevol canvi realitzat en la Política de Privadesa i en les pràctiques d'administració de la informació es reflectirà de forma oportuna, podent l’ACPP afegir, modificar o eliminar l'esmentada política de privacitat quan ho consideri necessari.

En cap cas l’ACPP modificarà les polítiques ni pràctiques per fer-les menys eficaços en la protecció de les dades personals dels nostres jugadors i associats emmagatzemats anteriorment, sense el consentiment previ dels jugadors i associats afectats.

 

DESCÀRREC DE RESPONSABILITAT

L’ACPP no assumeix cap responsabilitat pel contingut de qualsevol material proveït pels usuaris en el Lloc Web, o per danys o lesions a persones o propietats que sorgeixin de qualsevol ús de qualsevol informació, idea o instrucció continguda en aquests materials publicats pels usuaris.

L’ACPP es reserva el dret de canviar o suprimir qualsevol aspecte o característica d'aquests continguts en qualsevol moment sense previ avís. Tanmateix, es reserva el dret de modificar el present avis legal en qualsevol moment sense previ avís.

 

PROHIBICIÓ PER A MENORS

Els menors de 14 anys no han de facilitar les seves dades personals a l’ACPP sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

Si us plau, si ets menor demana abans als teus pares o tutors que es posin en contacte amb nosaltres.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC