Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25489
30.01.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

Jordi Serra guanya el Torneig Supersoft

    

El cap de setmana del 9, 10 i 11 de gener es van iniciar les competicions oficials de Pitch & Putt del 2015. Es va disputar  la 1era  prova de les Callaway Series Rànquing EPPA 2015 Torneig Supersoft al P&P l’Ampolla organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar 231 jugador/es amb una temperatura perfecta per desenvolupar el joc malgrat que en algun moment el vent va fer acte de presència.

Després de la jornada de divendres hi havia un triple empat al capdavant de la classificació. El dissabte el millor va ser en Jordi Serra (P&P Tennis Mora) que va fer 8 cops sota par. Fent birdies en els forats 2, 3, 5, 7, 10 , 12, 14 i 18 i par en la resta. El diumenge ja ningú el va poder superar i es va proclamar guanyador del Torneig Supersoft.

En segona posició i dos cops més van quedar classificats  l’Angel Cañizares (P&P Callejeros), Jordi Planas (P&P Can Rafel), Manuel Amor (P&P Badalona) i Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) . Pel que fa a la categoria femenina les millors van ser la Montserrat Garcia (P&P Sant Cebrià) i la Pilar Montero (P&P Vallromanes) que van fer el par del camp.

Les Callaway Series Rànquing EPPA 2015 estan conformades per quatre proves que es juguen de gener a març. Es juga en la modalitat EPPA, és a dir en camps d’un recorregut màxim de 1.200 metres i cada forat com a màxim pot fer 90 metres. Pel que fa al nombre de pals només es poden fer servir 3 pals. En la limitació de pals genera que el jugador hagi de ser més creatiu en el joc i fer una bona elecció prèvia de camps en funció del tipus de camp.

Els millors jugadors de les Callaway Series Rànquing EPPA 2015 guanyaran una plaça per a poder participar al Campionat d’Europa individual que es jugarà a l’agost a Holanda. Un altre al·licient és que els millor jugadors de cada categoria tenen opció a guanyar premis en metàl.lic.

Tots els jugadors de cada prova participen també en el sorteig de material Callaway per mitjà d’un sorteig al final de cada prova i que serà entregat en la darrera prova de les Series.

La propera cita serà al Pitch & Putt Portal del Roc els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer que es jugarà la 2ªprova  de les quatre de les Callaway Series Rànquing EPPA 2015 Torneig Mack Daddy Wedges.


Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del diari SPORT


Retall de premsa:

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC