Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25490
30.01.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

En marxa el Rànquing i Interclubs Juvenil

 

El passat cap de setmana 24 i 25 de gener es va iniciar al P&P Can Cuyàs  la primera prova del Rànquing FCPP /Interclubs ACPP Juvenil i Júnior 2015, hi van participar 133 joves jugador/es entre les dues categories de joc, competició i iniciació. Va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P. La jornada del dissabte es va caracteritzar pel fred i el diumenge la temperatura va millorar.

Pel que fa als jugadors de la categoria competició, va haver un triple empat per la primera posició entre el Jordi Torrecilla (Hcp1), Abraham Alvarez (P&P Badalona) i Sergi Andrés (HCP1) que van fer un cop sobre par. Aquest any com a novetat del Reglament d’aquesta competició és que hi ha també classificació de categoria handicap, la va guanyar el Dani Maloletnev, que va fer 43 punts, seguit dels germans Hugo i Candela Palomeque amb 42 punts cada un. Tots tres son del l’equip del P&P Papalús.

Els més petits, els de la categoria d’iniciació  juguen sota la normativa EPPA i excepcionalment poden portar 6 ferros i el putter, només juguen 9 forats. El millor va ser el Roger Carot (P&P Badalona), seguit del Alejandro Beltran (Roc 3) que va guanyar també la categoria handicap.

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil categoria competició, l’equip de Sant Vicenç de Montalt  Hcp 1 Juvenil es va emportar els 150 punts al guanyar la prova, seguit de Badalona Mogauto amb 140 i en tercera posició l’equip local Can Cuyàs amb 130.

La categoria d’iniciació la va guanyar l’equip de Badalona Promeses i en segona posició G. de Caldes Juvenil.

La propera cita serà el 21 i 22 de febrer al Pitch & Putt Teià.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del diari SPORT

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC