Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25491
30.01.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

Vallromanes i  Portal del Roc lideren l’Interclubs Femení

 

El diumenge 25 de gener a les 10 en punt del matí es donava el tret de sortida  a la VII edició de l’Interclubs Femení ACPP, competició que hi participen 32 equips i mes de 190 jugadores, va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. La modalitat de joc es fourball medalplay.

Igual que anys anteriors, es divideix en 3 zones de joc diferents, la Nord, la centre i la Sud. A la zona Nord, es va tenir que suspendre la prova que es jugava al P&P Gualta (Torroella de Montgrí) per la forta tramuntana que bufava.

Els equips de la zona centre van jugar al P&P Teià i contràriament que els de la  zona Nord van gaudir de temperatura primaveral. La millor parella d’aquesta zona va la Miranda – Holmes (Vallromanes) que van fer 2 cop sota par, seguides de les seves companyes d’equip Montero – Artigas que van fer el par del camp. Pel que fa a la classificació handicap les millors van ser les parelles Cubero – Surra (HCP 1), Pla – Andreu (Semar), i Cobos – Rico (P&P La Garriga) que van fer 3 cops sota par. La classificació per equips esta encapçalada per Vallromanes que van fer 106 cops, seguides de les Teis de Teià amb 116 i en tercera posició Semar Femení amb 121, que també es líder a la classificació handicap amb 103 cops.

Pel que fa als equips de la zona Sud, van disputar la prova al P&P El Vendrell, la millor parella va ser la local Marco – Ahumada que van fer 57 cops, seguides de les parelles Fernandez - Cuadros (El Vallès), Alcázar – Soler i Rodriguez – Lacalle, (totes dues de Portal del Roc) amb 58 cops. L’Anna Constans i la Maria Teresa Sauvalle (P&P Can Rafel) van guanyar la classificació handicap amb 2 cops sota par. L’equip líder provisional de la classificació general es l’equip de Vilanova i la Geltrú Portal del Roc amb 116 cops, seguit de les Vendrell Ladies amb un cop mes i en tercera posició i 120 cops Vallès Femení, líder també en la classificació handicap amb 107 cops.

La propera prova serà el 14 de febrer al P&P Papalús, P&P Vallromanes i al P&P El Vallès.


Classificacions

Horaris de la 2a jornada

Àlbum de fotos

Link al web del diari SPORT


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC