Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 51 - Novembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27754
23.11.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 51 - Novembre 2015

Oriol Mas i Marçal Moré guanyen el III International Pair Tournament

 

El cap de setmana 7 i 8 de novembre es va disputar el III International Pair Tournament al P&P Papalús (Lloret de Mar- Girona), competició del calendari de la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt) on hi van participar parelles de diferents associacions europees.

La competició es va jugar sota la normativa FIPPA, vol dir que les distàncies van de 40 metres les mes curtes, fins a 90 els forats mes llargs i s’ha de jugar amb 2 ferros i el putter.

A la competició es jugaven les 3 modalitats de parelles, la fourball cada jugador de la parella juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome que cada membre de la parella fa un cop de sortida s’escull  la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que es la més exigent de totes, que executa un cop cada company de la parella.

La jornada del divendres va ser d’entrenaments i el dissabte es van disputar els primers 36 forats en 2 horaris a les 8:00h o a les 13:00h. La primera volta de la competició es va jugar sota la modalitat greensome, el millor resultat el van fer els irlandesos Chris Scannel i Weeshie Murphy i els catalans Xavier Ponsdomenech i Ramon Borja que van fer 46 cops, seguits dels jugadors de l’Oriol Mas i Marçal Moré que van fer un cop més.

La segona volta de la competició va ser la foursome la més difícil de totes, el millor resultat el van fer els catalans Rafel Ramos i Xavier Creus amb un gran resultat de 49 cops, seguit d’una parella composta per un català Dani Coleman i un irlandès Colin Somers, amb un cop més. Un cop finalitzada la primera jornada del campionat, encapçalaven la classificació general Scannel – Murphy amb 97 cops, seguits de Mas – Moré amb 98 i Coleman i Somers amb 99.

Diumenge al matí es va disputar la 3era i última volta de la competició la fourball, al ser la modalitat més permissiva amb els errors, podia ser que la classificació varies de manera significativa. El millor resultat el van fer Mas i Moré, Fidel Soler i Sergi Arisa, Lian O’donovan i Pacelli Darcy, tots amb  47 cops.

Amb aquest resultat Oriol Mas i Marçal Moré es van proclamar Campions del III International Pair Tournament fent un total de 145 cops, seguits dels irlandesos Cris Scannell i Weeshie Murphy amb 147 cops i en tercera posició Fidel Soler i Sergi Arisa amb 150.

Posteriorment es va fer la festa de cloenda i l’entrega de premis i trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC