Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 51 - Novembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27755
23.11.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 51 - Novembre 2015

Diego Mier i Toni Enciso  guanyen el Rànquing Doble al P&P Teià

 

Del 13 al 15 de novembre es va disputar la 3ª prova del Rànquing Doble FCPP al P&P Teià. Hi van participar 302 jugador/es i va estar organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El divendres a les 10.30h del matí amb temperatures molt primaverals es va donar el tret de sortida a la competició, un cop jugada la primera jornada el millor resultat el van fer Toni Enciso (P&P Badalona) i Diego Mier (Nova Icària E. C.) amb un gran resultat de 10 cops sota par gràcies a 10 birdies (2 cops) i 8 pars (3 cops), seguits del Marc Fortuny (P&P Badalona) i l’Eloy Hernando (P&P Canal Olímpic) amb un cop més. 

Dissabte i diumenge continuava el temps ideal per a la pràctica esportiva i van jugar prop de 200 jugadors més, però  Enciso i Mier no van deixar de ser líders en cap moment. En la jornada de diumenge dues parelles més aconseguien fer 45 cops. Eren els jugadors del P&P El Vallès Alexandre i Àlex Albinyana i els jugadors del P&P Can Rafel Joan Pellicer i Miguel Angel Camprubí. Les dues parelles es sitiaven en  2ona posició de la taula, empatats amb Fortuny i Hernando. La classificació handicap també la van guanyar els Albinyana amb 8 cops sota par.

Pel que fa a la classificació acumulada encapçalen la taula, pare i fill Albinyana amb 169 punts, seguits d’Enric Sanz i Jaume Vidal (P&P Mas Gurumbau) amb 168 i en tercera posició i 161 punts Mier i Enciso. Lidera la classificació handicap acumulada Alex i Alexandre Albinyana amb 163 punts.

La 4ª i última prova es disputarà al P&P La Figuerola  (Vandellós – Tarragona) els dies 27, 28 i 29 de novembre. Posteriorment es farà l’entrega de trofeus als guanyadors de la prova i del Rànquing acumulat.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Enllaç a la web del diari SPORT

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC