Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 51 - Novembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27757
23.11.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 51 - Novembre 2015

Arnau Burillo Campió de Catalunya de 2ª categoria

 

El dies 6, 7 i 8 de novembre es va disputar el Campionat de Catalunya 2ª categoria i superior al P&P Sant Jaume (St. Jaume dels Domenys) – Tarragona, va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch &Putt  i hi van participar 77 jugador/es.

La primera volta de la competició es va jugar entre divendres i dissabte, el millor resultat el va fer el jugador local Arnau Burillo que va fer 2 cops sobre par seguit de Martí Serra, Luís Gómez i Jordi Ibanyez (P&P Badalona)  amb 1 cop més. Per disputar la segona part del campionat s’havia de passar un tall que va quedar establert a 64 cops.

El diumenge al  matí amb temperatures molt primaverals 36 jugadors van disputar les dues voltes de la competició que quedaven. Un cop jugats els primers 36 forats, Burillo encapçalava la taula de la classificació general amb 115 cops, seguit de Josep Cortada (P&P Vallromanes) amb 2 cops més.

El títol estava molt ajustat entre els primers jugadors de la taula, faltaven disputar-se els últims 18 forats, Cortada va acabar l’ultima volta amb 57 cops i Burillo amb 2 cops més, cosa que va fer que acabessin empatats a 174 cops acumulats i tinguessin que fer un desempat, va ser al forat 1.

Burillo va sortir primer, va fer un cop de sortida força llarg i es va passar el green, però va fer un grandíssim aprouch que va deixar la bola a un pam i va fer el forat en 3 cops, Cortada va enviar la bola a l’esquerra de green i per intentar embocar-la va fer un cop molt agressiu, que es va passar  uns 2 metres de forat i va fer boguie (4 cops). D’aquesta manera el jove Arnau Burillo es va fer amb el títol de Campió de Catalunya de 2ª categoria.


La classificació final va quedar de la següent manera:

Campió: Arnau Burillo Navarro

Subcampió: Josep Cortada Recolons

3er classificat: Joan Farres Arasa

4ª classificat: Jordi Lopez Santo Domingo

5ª classificat: Joaquim Domingo Morell

Campió categoria Superior: Ismael Pavia Llatcer

Subcampió categoria Superior: Eduard Gonzalez Bermúdez

 

Classificacions

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC