Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2008

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 8907
08.08.2008

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2008

Reglament del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2008 que es jugarà a Barcelona-Teià el 20 i 21 de setembre de 2008. La fase prèvia es jugarà a Barcelona-Teià el 13 i 14 de setembre de 2008
REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY

INDIVIDUAL DE PITCH & PUTT 2008 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la FCPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors/es s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a la FCPP o per la plana web al seu apartat d’inscripcions als Campionats. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar.

 

El Campionat

Participaran 64 jugadors/es.

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2007 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia però caldrà que s’inscrigui igualment dins del període d’inscripció.

La resta de jugadors fins arribar a 64, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 64 i posteriors, incloent el vigent campió, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 64 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats.

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

En cas de targetes idèntiques, es desempatarà segons la millor posició al Rànquing Absolut.

 

2.- CAMP I DATES

 

Fase Prèvia

Es jugarà a Barcelona Teià el dissabte 13 i el diumenge 14 de setembre de 2008. S’utilitzaran normes EPPA.

 

El Campionat

Es jugarà a Barcelona Teià el dissabte 20 i el diumenge 21 de setembre de 2008. S’utilitzaran normes EPPA.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Fase Prèvia

Es jugarà a 18 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

Es jugarà en la modalitat matxplay individual. El quadre d’enfrontaments es confeccionarà segons el quadre clàssic de Matxplay que dona lloc als enfrontaments per ordre estricte de la seva posició actual (després de la prova de Badalona) en el Rànquing Absolut tenint en compte que en cas d’empat a punts en el Rànquing es posicionaran segons un desempat que es determinarà en primer lloc pel millor resultat de la última prova que hagin coincidit els empatats al Rànquing Absolut, dos millors últims resultats en que hagin coincidit, etc... En cas de no poder desfer l’empat desempataran per la formula de desempat per forats de la última targeta abans mencionada, dos últimes, etc... Els jugadors/es que no haguin jugat cap prova del Rànquing, es situaran després dels que si l’han jugat i l’ordre s’establirà segons la millor targeta de la fase prèvia i en cas de pesistir l’empat s’aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats de la targeta de la fase prèvia, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats de la targeta de la fase prèvia.

El dissabte 20, es jugaran els trentadosaus de final, els setzens de final i els vuitens de final. El diumenge 21 es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final.

Els jugadors que quedin eliminats en els partits de setzens de final i properes rondes seguiran jugant per classificar-se des del lloc de campió fins a la posició 32, d’aquesta forma els jugadors eliminats a la primera ronda jugaran únicament un partit i la resta de jugadors jugaran 6 partits, 3 dissabte i 3 diumenge independentment del resultat dels seus partits.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Fase prèvia

Sortides a la Fase Prèvia amb sortides simultànies començant el dissabte a les 9 i realitzant les sortides necessàries a les 12:30 i 16:00 i diumenge a les mateixes hores fins albergar el total de jugadors/es inscrits a la Fase Prèvia. Els handicaps més baixos inscrits jugaran dissabte a primera hora i així successivament.

Es recorda al jugador que ha d’estar al tee de sortida 5 minuts abans de l’hora de sortida.

 

El campionat

El dissabte 20 i el diumenge 21 de setembre s’iniciarà a les 9h segons el quadre d’enfrontaments proporcionat per la organització.

Es recorda al jugador que ha d’estar al tee de sortida 5 minuts abans de l’hora de sortida.

 

5.- DISCIPLINA

 

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt,

 

6.- DESEMPATS

 

En cas d’empat en un partit després de disputar 18 forats sota la modalitat Matxplay Individual, els jugadors/es continuaran jugant començant pel primer forat del seu recorregut fins a desempatar.

 

7.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió/ona , sotscampió/ona, tercer i quart classificat/ada.

 

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

Fase prèvia

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció o per la plana web al seu apartat d’inscripcions als Campionats. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o un cop confirmada la inscripció a la plana web.

El preu de la fase prèvia serà de 15 €.

 

El campionat

Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions per a la Fase prèvia es tancaran el dimarts dia 9 de setembre de 2008 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dimecres dia 10 de setembre de 2008. El vigent campió també s’ha d’inscriure i en cas de no inscriure’s expressa la seva renúncia a la plaça.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.  

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors/es serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2009.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís legal
La FCPP té el suport de la:
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC