Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2008

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 9051
10.09.2008

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2008

Reglament del Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2008 que es jugarà a Franciac el 4 i 5 d'octubre de 2008
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT CATEGORIA – 2008 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (jugadors amb handicap real de 5,5 a 13,4 inclosos tant el dia de tancament d’inscripcions com en el moment de començar la competició). Jugaran el campionat els 216 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

 

2.- CAMP I DATES

 

Es jugarà a Franciac els dies 4 i 5  d’octubre de 2008.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Es jugarà a 54 forats Stroke-play Scratch individual. El dissabte dia 4, es jugaran 18 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats exactament es classificaran per a jugar el diumenge dia 5. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 54 i posteriors, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 54 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. El diumenge dia 5 es jugaran 36 forats.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

El dissabte l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors/es. El dissabte dia 4 començaran a jugar els jugadors amb handicap més baix i acabaran aquells jugadors inscrits amb handicap més alt. Les sortides simultànies s’iniciaran a les 9:00, a les 12:30 i a les 16:00 podent no realitzar-se les últimes sortides en funció de les inscripcions.

 

El diumenge dia 5 hi haurà una sortida simultània a les 9:00 i l’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13:15 aproximadament. Caldrà contactar amb la organització per determinar l’horari de sortida d’aquests últims 18 forats.

 

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP en el moment d’elaborar els horaris de sortida.

Es recorda al jugador que ha d’estar al tee de sortida 5 minuts abans de l’hora de sortida.

 

5.- DISCIPLINA

 

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

6.- DESEMPATS

 

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48 ,51, 52 i 53 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 54 últims millors forats.

Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió/ona i sotscampió/ona de Catalunya de categoria .

Obsequis per al tercer, quart i cinquè classificats/classificades.

           

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció o per la plana web al seu apartat d’inscripcions als Campionats. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o un cop confirmada la inscripció a la plana web. Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

La data màxima d’inscripció serà el dimarts dia 30 de setembre de 2008 a les 18h. Es publicarà la llista de participants com a molt tard el dia 1 d’octubre de 2008.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors/es serà competència de la FCPP.

 

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

 

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2009.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís legal
La FCPP té el suport de la:
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC