Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full d'Inscripció Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2008

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 9050
10.09.2008

Reglaments Competicions FCPPFull d'Inscripció Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2008

Full d'Inscripció al Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2008. Tancament d'inscripcions el dimarts 30 de setembre de 2008 a les 18 hores
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

Clickar per descarregar el Full d'Inscripció

 

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT CATEGORIA – 2008 FCPP

 

FULL OFICIAL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà a Franciac els dies 4 i 5  d’octubre de 2008.

 

2.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (jugadors amb handicap real de 5,5 a 13,4 inclosos tant el dia de tancament d’inscripcions com en el moment de començar la competició). Jugaran el campionat els 216 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugaran a 54 forats Stroke-play Scratch individual (18 forats el dissabte i 36 el diumenge aquells que hagin passat el tall). Els 54 jugadors millors resultats i empatats jugaran diumenge.

 

4.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció o per la plana web al seu apartat d’inscripcions als Campionats. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o un cop confirmada la inscripció a la plana web. Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

6.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

La data màxima d’inscripció serà el dimarts dia 30 de setembre de 2008 a les 18h. Es publicarà la llista de participants com a molt tard el dia 1 d’octubre de 2008.

 

Preguem complimentin aquest apartat i l’enviïn a la FCPP

 

 

 

NOM I CONGNOMS _________________________________________________

 

 

    

LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

Barcelona, 9 de setembre de 2008.                                                                                                                              Signatura

FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís legal
La FCPP té el suport de la:
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC