Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46253
04.07.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Carolina González tricampiona de Catalunya Femenina

 

El passat diumenge 25 de juny es va jugar la XXVI edició del Campionat de Catalunya Femení de Pitch and Putt a Lloret de Mar. Hi van participar un total de 80 jugadores vingudes d’arreu de Catalunya. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Va ser un diumenge de juny amb temperatures molt altes i molt xafogós. La competició era a 36 forats i es jugava modalitat individual medalplay, vol dir que comptabilitzen tots els cops fins embocar la bola. Es distingien 4 categories de joc, l’absoluta, 1ª categoria (fins a handicap 4),  2ª (fins a handicap 14) i 3era, jugadores fins a handicap 21.

Per la primera volta de la competició, les jugadores podien escollir horari de joc a primera hora del matí concretament o de cara al migdia, a les 12h aproximadament. Als segons 18 forats només podien accedir-hi les millors 72 jugadores de la primera volta, així que s’havia de fer un tall per poder jugar la segona part del campionat.

A primera hora del matí van jugar una trentena de jugadores, el millor resultat el va fer la Carolina González (HCP1) actual Campiona de Catalunya que va fer 4 cops sota par, seguida de la sots campiona Carlota Serra (CE Fora Límits) amb 59 cops. La resta van jugar al migdia quan la calor encara era més exagerada, però al ser un camp on hi ha molts arbres i moltes ombres es va fer més suportable. Els millors resultats un cop jugada la primera part del campionat, els van fer la Carolina Gonzalez, la Marta Cucurull (Bellpuig) millor jugadora de l’Any 2022 amb 1 cop sota par, la jugadora local Mª Encarnación Robledo (Lloret) amb el par del camp i la 4arta i 5ena posició l’ocupaven la Marta Fuster (Gualta) i la Carlota Serra totes dues amb 59 cops.

Les jugadores van descansar, hidratar-se i agafar forces perquè al voltant de les 16:30h s’iniciava l’ ultima i decisiva volta del campionat. González que duia 3 cops d’avantatge  sobre Cucurull, no podia fallar si volia revalidar el títol de campiona de Catalunya i així va ser,  va tornar a repetir el mateix resultat que els primers 18 forats 4 cops sota par, que li van donar títol de Campiona de Catalunya Femenina per segona vegada consecutiva i tercera amb total 2012, 2022 i 2023 amb un total de 108 cops acumulats. Cucurull va quedar sots campiona amb el par del camp, la campiona de primera categoria va ser la Mª Encarnación Robledo amb 114 cops, sots campiona de 1era Categoria Marta Fuster amb 118, Campiona de segona Categoria l’Emma Artigas (Gualta) amb 123 cops, sots campiona de 2ª categoria Celia Plantón (Mas Gurumbau) amb 128, campiona de tercera categoria Mª Argelia García (La Garriga) amb 145 i sots campiona Magdalena Surra (Hcp1) amb 148.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a totes les guanyadores.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC