Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46257
04.07.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Franciac guanya i segueix líder

 

El primer cap de setmana de juny es va jugar la 6ena prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya a Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt), Badalona, Can Cuyàs (Sant Feliu de Llobregat), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Oller del Mas (Manresa), Franciac (Caldes de Malavella), Mas Gurumbau (Taradell), Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló) i a El Vallès (Terrassa). Hi ha 4 divisions i diferents zones de joc, 147 equips i cada equip està format per 8 jugador/es. La competició està organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la 1era divisió van jugar diumenge i van fer-ho al Pitch & Putt Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt on hi participar 144 jugador/es. 72 van jugar modalitat individual i la resta, 36 parelles van jugar sota la modalitat fourball (cada jugador/a juga la seva bola i s’escull el millor resultat). El millor resultat individual el van fer el Jordi Panes (Vallromanes Tablao Cordobés), el Pau Sanchez (Can Cuyàs) i l’Oriol Mas (Franciac) tots 3 amb 6 cops sota par, seguits de l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià Blau Casa Carlos) amb un cop més. Pel que fa a les parelles, la guanyadora de la prova va ser la del P&P El Vallès Josep Antoni Balart i Miquel Porta ( Jugadors del Vallès) amb un resultat de 8 cops sota par, seguits d’un doble empat a un cop més entre les dues parelles de l’equip local Quico López i Carlos Lorenzana i Carles Torrus i Francesc Xavier Creus companys de l’equip Hcp1 Team .

Pel que fa a la classificació per equips el guanyador de la prova per segona vegada consecutiva va ser l’equip de Franciac que va firmar unes targetes de joc de 48, 50 i 51 cops les individuals i 49 la de parelles i un resultat total de 198 cops, segon va quedar l’equip de Jugadors del Vallès amb 202 i tercer Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 203.

Franciac lidera la classificació general amb 516 cops a falta de dues proves, segon es situa Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 468 i la tercera posició es pel Pitch & Putt Badalona amb 408. Els equips líders de la resta de divisions son 2ª Divisió est: Tsunami de Franciac, 2ª Divisió Oest: Portal del Roc, 3ª Div. Est: Swing Montseny, 3ª Div. Oest: Michael Collins Gallery Milano, 4ª div. Nord Albatros Fornells, 4ª Div. C. G-1 la Hcp1neta, 4ª div. C. G-2 The Golf Trotters i 4ª div. C. G-3 Mare Nostrum Hcp1.

La propera cita serà la penúltima prova de l’Interclubs d’enguany i es jugarà després de l’estiu, concretament el 2 i 3 de setembre a Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Montseny (Gualba), El Vallès (Terrassa), Mas Nou (Platja d’Aro), Can Rafel (Cervelló), Lloret  (Lloret de Mar), Teià, Hcp1 (St Vicenç de Montalt) i Tennis Mora (St Andreu de Llavaneres)


Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC