Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46255
04.07.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Miguel Angel Soler i Teodoro Febrero guanyen la 

Copa Parelles Sènior ACPP 2023

 

El diumenge 2 de juliol es va jugar XII edició de la Copa ACPP Parelles Sènior al Pitch & Putt Lleida (Torresserona). Hi van participar 56 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Tots els jugador/es que hi van participar tenien 55 anys o més, la competició va ser a 36 forats, els primers 18 es jugaven sota la modalitat fourball (cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat) i els últims 18 sota la modalitat foursome, es la modalitat de joc per parelles més complexa, cada membre de la parella fa un cop alternatiu fins a embocar la bola.

A les 10 del matí es va donar el tret de sortida a la competició, el millor resultat dels primers 18 forats el van fer els jugadors del P&P Roc 3, Antonio Mateo i Antonio Penalva  amb 6 cops sota par, seguits d’un quàdruple empat a un cop més entre, els locals Blai Jofre i Sebastian Moreno (Lleida), Josep Dolcet (P&P Bellpuig)  i Rafael Armero (P&P Lleida), Jordi Molins i Salvador Garangou (Franciac) i Miguel Angel Soler i Teodoro Febrero (Roc 3).

El resultat estava molt ajustat després de jugar la primera part del campionat, entre les posicions de la part alta de la taula hi havia molt pocs cops de diferencia. Els jugadors van dinar i agafar forçes, encara quedaven per jugar els últims i definitius 18 forats.

Al voltant de les 14h del migdia  es va sortir a jugar la segona volta de la competició. Febrero i Soler van fer una bona segona volta foursome de 51 cops, que els va conduir a aixecar el títol de Campions de la Copa ACPP Parelles sèniors  d’aquest any 2023 amb un total de 8 cops sota par, subcampions van quedar Molins i Garangou amb 2 cops més i tercers i 104 cops, Dolcet i Armero. El guanyadors de la classificació handicap van ser els locals Fernando Guiu i Joan Ramón Maselles, amb 102 cops, segons amb un cop més Angel Martínez i Gumer Collado (companys del club Manresa) i tercers, Joan Maria Botargues (Lleida)  i Josep Gorgues amb els mateixos cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC