Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46256
04.07.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 126 - Juny 2023

El P&P Badalona acull la 5ena prova del Rànquing Juvenil

 

El primer cap de setmana de juliol l’1 i 2, el Pitch & Putt Badalona va acollir la 5ena i penúltima prova del Rànquing FCPP/ Interclubs ACPP Juvenil, aquesta es la XVI edició que es juga. En total hi van participar 88 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El dissabte a les 9h en punt del matí es va donar el tret de sortida al campionat, i van ser els jugador/es de la categoria competició. Son jugadors de més nivell i més experiència al nostre esport, gairebé tots/es tenen més de 14 anys. En aquesta categoria hi van participar 59 jugador/es. Fan un recorregut de 18 forats i les distàncies han de tenir com a màxim 120 metres. El millor resultat el va fer el jugador de Can Cuyàs Yago Izquierdo amb 4 cops sota par, seguit d’un doble empat amb un cop més, entre el Jan Bernet (Hcp1) i el Nil Artigas (Gualta). La categoria handicap la va guanyar el jugador local Dídac Sanz (P&P Badalona) amb un gran resultat de 50 punts, seguit del Tito Serra (Hcp1) amb 48. A partir de les 12:30h van jugar els més petits, eren els de la categoria Iniciació, jugadors que s’inicien al Pitch & Putt, juguen 9 forats i les distàncies han de tenir com a màxim 90 metres (recorregut EPPA). Entre els 29 que hi van participar el millor resultat el van fer el Pablo Cardona (P&P Can Rafel) i l’Oriol Egido del (The Golf Square Academy), Egido i el Jordi Escudé (P&P Badalona) Van guanyar la categoria handicap.

Pel que fa a la classificació general de la categoria competició a falta només d’una prova, el líder es Jan Bernet amb 178 punts, seguit d’ Izquierdo amb 173 i Artigas amb 168. La classificació handicap l’encapçala Kealeboga Mdluwa (Hcp1) amb 210 punts, segon, tercer i quart van Biel Cabanes (Gualta), Roger Viladomiu (Can Cuyàs) i l’Emma Artigas ( Gualta), tots amb 185 punts.

L’Oriol Camprobí del P&P Can Rafel, lidera la classificació scratch categoria Iniciació amb 49 punts, segona i els mateixos punts va la Carla Roma (Valles) i a la tercera posició el Martí Fuentes (Can Cuyàs) amb 46. Roma es líder de la classificació handicap.

Molts dels jugadors formen part d’un club i a la vegada que es juga el Rànquing Juvenil, es juga l’Interclubs Juvenil. És una competició entre els equips participants, de cada club comptabilitzen les 4 millors targetes. A la categoria Competició hi participen 8 equips, Gualta Juvenil va primer amb 730 punts, segon Can Cuyàs Juvenil amb 720 i tercer Hcp1 amb 641, la resta d’equips son P&P Badalona, P&P Can Rafel, Vallès Juvenil, The Golf Square Academy i Vallromanes.

A la categoria d’Iniciació hi participen 7 equips, Can Cuyàs encapçala la classificació amb 730, segon Vallès Juvenil amb 643 i tercer P&P Can Rafel amb 626, la resta d’equips son Gualta, The Gols Square Academy, Badalona i Vallomanes.

La propera prova ja serà la última i es jugarà al P&P Hcp1 a Sant Vicenç de Montalt els proper dies 7 i 8 d’octubre.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC